Marcin_Przybys Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 No i ledwo ledwo ale udało się skończyć :) Tydzień pracy z czego 3 dni renderów. Pozdrawiam
Hynol Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 Nieźle. Gałązka się nie doteksturowała. Drzewko w całości samodzielnie robione czy to jakieś "every"?
Tores Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 Podoba mi się. Oglądałem tą prackę w 2 parach okularów. Tych od panasonica co wysyłali dla zgłaszających się do konkursu i na drugich dodanych do książeczki synka w szkole. Panasonic ma zdecydowanie najgorsze co ich raczej ośmiesza w tym konkursie. Powodzenia PS. Czy robiłeś to w modo?
Marcin_Przybys Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 (edytowane) Dzieki, dzieki :) Całość jak zwykle w modo, i jak zwykle całość robiona od a do z przeze mnie. dlatego jest parę wtop na drzewie ;) Pierwszy modeling na taką skalę organiki (wcześniej tylko bonsai'a robiłem) Edit: No i co ciekawe Modo nie ma systemów cząstek "fizycznych" grawitacji wiatru reaktorów itd Dlatego nie małym wyzwaniem na początku okazało się stworzenie chmur i "powiewów" płatków. Ale wszystko da się obejśc. W konsekwencji wylądowalem ze 140 Milionami faceów na szczescie w instancjach (można było by to nazwać proxy chyba). Nie mniej 140 M z czego wiekszośc w SSS dało w kość prawie 46 h renderów dla dwóch kanałów łącznie. Edytowane 1 Sierpień 2010 przez Marcin_Przybys
Rekomendowane odpowiedzi