Napisano 2 Czerwiec 200420 l Autor little-ninja ^--^ Programowy...hmm.. mie tak dosłownie... tylko niechce jechac w ciemno.... Zresztą sam napisałeś.. że sie narazie nie zapisujesz bo: \"\"czekam na logo zlotu W CIEMNO nie jade :D \"\'\' PS. A co do pokazu laserowego to jestem bardzo.. bardzo \" Z A \" .. no i oczywiście za kobietami z \'wioski\' też ...heh :D PozDr
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Fajnie by było wyczrować jakiegoś sponsora co by postawił lasershow :), a to ogólnie to naserio przydałby się jakiś sponsor, nie mówiąc już o patronie medialnym :D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Pogieło ? we wszystkie strony....polski czerwony krzyż moze nas bedzie jeszcze sponsorowal... :P ty lepiej te ceny podaj nawet mogą byc na oko ustalone ....ile za nocleg....liczmy ze bede tam 1 tydzień ... poprostu to podaj ...
Napisano 2 Czerwiec 200420 l A ja mam pytanie: czy bedzie tam jakas salka gdzie cala zebrana ekipa bedzie mogla sie rozlozyc ze swoimi zabawkami? Bo inaczej to beda zabawy w podgrupach a chyba nie o to chodzi. Pozdrawiam.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Na a po co mam samochod? Zeby go trzymac w garazu?? W takim razie nastepne pytanie (lub dolaczenie sie do tych co je juz zadawali): jaki jest plan tego spotkania? Pic piwo i jesc kielbaski to ja juz mam z kim, nie musze do tego celu jechac tych 400km. Pozdrawiam.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Niepanikuj :D Jak mówiłem program ogłoszę ok 10 czerwca, dalej go szlifuje :)
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Rozumim. Wiem ze juz za pozno i pewnie nie wielu mialo by taka mozliwosc, ale fajnie by bylo zlot zrobic w stylu lan-party. Gdzie wynajmuje sie poprostu sale gimnastyczna (lub hale - to zalezy od ilosci luda), przyjezdza z blaszakami, wszyscy sie podlanczaja i jest zabawa na maxa. Jest takze rzutnik na ktorym guru robia ladne rzeczy a reszta stara sie nadazyc. :) W tym wypadku odpada nocleg bo wszyscy kimaja w sali kolo swych zabawek (czasami na :) ) w spiworku. Moze next time, jak troche zwiekszy sie srednia wieku na forum? :) Pozdrawiam.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Autor Orion- powaga tylko półtora stówy za cały tydzień to przecież całe gów** .... no ale jak załatwisz jeszcze cosik taniej to czemu nie ..heh ... sayonerka- no tu co do kompa popieram w 100% no bo tak tydzień bez MaXia to troche lipa... i przydało by sie jeszcze jakies polaczenie z netem... zeby bezpatrona medialnego dawać relacje na bierząco ze zloto... np. cool by było gdyby poprzywozić aparaty cyfrowe i kamerki.. to bysmy mieli ... a\'la swojego patrona medialnego.. bo wtedy i są fotki i filmy.. HeH.. PozdR
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Autor No wiesz jak naj taniej... ale tak jak mówisz ze narazie 140 za tydzień to mało mi się wydaję... Ale na mnie nie zwracaj [zbyt dużej] uwagi bo ja i tak nie zostane raczej cały tydzień :( dlatego mnie interesuje cena konkretna za 1 nocke a nie tylko za tydzień .... ja będe 3-4 dni no chyba ze wygospodaruje wiecej czasu ale to się jeszcze zobaczy... PS. Może to nie najlepszy pomysł [bo jak się zwiezie sprzęt to troche strach zostawić] ale czy pole namiotowe nie byłoby tańsze (tylko tam chyba prądu niema ale nie jestem pewny)... przeciez sierpien to srodek lata ciepłe są noce itd. ..... Choć w łózeczku w chatce to całkiem inaczej.... Co o tym sądzicie?
Napisano 2 Czerwiec 200420 l ja tam wole w pokoju bo w namiocie niewytrzymasz tygodnia....a poza tym to wreszcie napiszcie ile tam noc kosztuje.... P.S. nikt niebedzie 700 km ciagnal namiotu ze soba...
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Arctic jak przyjedziesz to cię do stołka przywiążemy i choćbyś niechciał to tydzień odbębnisz razem z nami :D Pole namiotowe?? Raczej odpada. W sierpniu może być fajna pogoda, a może lać cały miesiąc także murowana izba daje troche większe perspektywy. A te 140 to jest 7*20 za nockę
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Eee... Wy tam byscie chcieli od razu zrobic lan-party, do tego moze jeszcze jakies targi co? zastanowcie sie co piszecie, jesli ten zlot wypali to bedzie to PIERWSZY zlot wiec nie oczekujcei od tego ze ma byc od razu lan-party ehhh... pozdr
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Ehhh ze pierwszy to nie mozna nic proponowac ehhh, i w ogole to mamy siedziec i nic nie gadac ehhh, bo to PIERWSZY eeeeehh. Jak czytam takie wypowiedzi to ciesze sie ze juz wynalezli elektrycznosc bo z takimi gosciami to dalej bysmy darli te patyki o siebie.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l eee.... nie wiem kto cie matematyki orion uczyl ale 140 na 7 to jakby nie liczyc 20 zeta za dzien jest :D chyba ze osobno liczysz nocki i dnie, to wtedy podaj metode :]
Napisano 2 Czerwiec 200420 l napisał sayonerka Ehhh ze pierwszy to nie mozna nic proponowac ehhh, i w ogole to mamy siedziec i nic nie gadac ehhh, bo to PIERWSZY eeeeehh. Jak czytam takie wypowiedzi to ciesze sie ze juz wynalezli elektrycznosc bo z takimi gosciami to dalej bysmy darli te patyki o siebie. A z takim gosciem jak Ty to na pewno wszyscy z kompami by przyjechali ! Nie chcesz nie przyjezdaj ! - nikt Ciebe nie zmusza !!!
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Sanki, baaardzo mądry post :P. Dobrze wiesz że od głupiego dogadywania w tym wątku to jest DruG :D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Dajcie już spokój DruG\'owi...pzecie on jest niewinny !!:P Co do zlotu...tydzien to raczej niewypali...przyjedzie się w pierwszy dzień i wyda się calą sumę, która miała iść na opłacenie noclego przez ten tydzień...:P Tak 3-4 dni to maximum... Pozdr
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Falcrum, jak masz takie podejście to gotówka raczej się ciebie nie trzyma
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Nie mnie...ja tam wiem jak ją zatzymać...tylko boję sie o resztę forumowiczów...:| Ja chętnie nawet przez 2 tygodnie bym posiedzial w Szklarskiej... Pozdr
Napisano 2 Czerwiec 200420 l uuu no dobra a moze wam gumki kupic po drodze albo kisiel na sex z kisielem w wannie (cos czuje ze bede gnębiony na tym zjezdzie :P ). a co do ceny to jest spoko mi odpowiada....jak narazie
Napisano 2 Czerwiec 200420 l ja tam do planu proponuje wpisac zawody w rzucie pisuarem w dal albo cos w tym stylu (zalezy od inwencji organizaora) i jak na moje tydzien to zdecydowanie za dlugo. jakbym mial zapracowac na zapatrzenie w piwo na tydzien to bym musial caly lipec tyrac :| ogulnie nawet propozycja ciekawa zwlaszcza ze wakacje zapowiadaja sie straszliwie smutne :| ps jedzie ktos z Bydgoszczy ??
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Ujek--> Właśnie prawie odgadłeś jedną z konkurencji, tylko że to nie będzie pisuar tylko tower :D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Ale żenada... ręce mi opadają... sorki... jak coś ustalicie to dajcie znać... zdrzemnę się
Napisano 2 Czerwiec 200420 l napisał Pablo A z takim gosciem jak Ty to na pewno wszyscy z kompami by przyjechali ! Nie chcesz nie przyjezdaj ! - nikt Ciebe nie zmusza !!! Hahaha no i co w tym zlego? A co Ty myslisz ze co sie robi na takich imprezach? Idzie do pokoju i oglada kreskowki bo mama nie widzi? Buehehehe! Ehhh chlopczyku, ehhhh.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l no to chyba musze rekawy zakasac i zbierac zetony na droge ... i tak szczerze mowiac to w tym tpicu 3/4 pastow nadaje sie do wygnania :| na zlosc mi to robicie? 20 minut to czytalem :/
Napisano 2 Czerwiec 200420 l napisał marcin18pl uuu no dobra a moze wam gumki kupic po drodze albo kisiel na sex z kisielem w wannie (cos czuje ze bede gnębiony na tym zjezdzie :P ) gumki ... bede mial;), cos czuje ze jeszcze bedziesz pozyczal hy,hy co do kasy to moj rekord 300 stow w ciagu jednego dnia potem przez tydzien za 20 zyla pieknie bylo hy,hy ja jesli sie uda i kumpel fura podjedzie to o kompie moge pomyslec, jak nie to farbki i do wiochy na panieny :D ps .. konkurencja rzucania pisuarem jest jeszcze lepsza od pokazow laserowych za 5 zyla...zebym sie tylko na te zawody nie rozchorowal he,he orion -- jestem pod wrazeniem profesjonalnego podejscia hy,hy co z tym logiem?
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Ninja-->Kończe :D. A co chcesz odnośnie profesjonalizmu?? Pierwszy raz takie coś organizuje
Napisano 2 Czerwiec 200420 l ...hy,hy no nic jestem pod wrazeniem mister of we jer 2004 ... bede na ciebie glosowal :D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l śmiej się śmiej, zobaczymy jak sobie poradzisz w konkurencji \"modelowanie po browarze\' :D:D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l ja trenuje w aftre % art na 2d :D .............................................. zreszta ty orion wiesz ze ja tak od serca, nie z ciebie misiu :D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l No to już 2 konkurencje macie :D 1 Rzut towerem w dal 2 Modelowanie po browarze Resztę zdradze później :D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l juz nie bede wlazil, moze dzisiaj na ten watek, ale jesli chodzi o rzut towarem to ja zglaszam sie na sedziego ktos w koncu musi to posprawdzac jak i gdzie dolecialo :D
Napisano 3 Czerwiec 200420 l napisał Falcrum Chyba nie czytałes mojej wypowiedzi...powtarzasz te same slowa w innym wydaniu...:| Ja nie oganizuję tego zjazdu ( nie mam takiej możliwości). Poczytaj troche temat... Co do do spotakńań polskich gafikow, chodzi mi o \"spotakanie grafików z tego forum\", takie oficjalne :P... Pozdr P0 2 ja czytalem ale w takim razie nie widze jego sensu bo to jest OPUSTE DO NICZGO NIE PROWADZACE GADANIE.
Napisano 3 Czerwiec 200420 l :D na polance masterzy, nie w mieście :D będzie taniej, świeże powierze i nie trzeba stać w korkach[lol2] pozdr giorgione
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor Nieweim dlaczego. ale wy to macie jakies dziwne wyobazenie o Szklarskiej.... Nie myslcie ze to jest tak a wioha zabita dechami.. co tylko tam łąki i góralskie chatki... Bo tak niejest... Sz. Poręba to prawi takie miasto jak tysiące innych.. no moze różni się tylo tym... ze takie a\'la centrum to miesci się pzy głównej drodze a pzy niej domy i sklepy.. tylko fakt ze tak troche na góalski styl... dlatego, jak wam sie wydaje ze jak pzyjedziecie do szklaskiej to wyladujecie na jakies polanie to sie mylicie.. bo polady[nartostady] i pole namiotowe jest za miastem.. w miescie pensjonaty sklepy no i \'Łoczywiście\' :) ŁŁOOSCYPKI .... hehh... Niebójcie sie nie wyladujemy w jakiejś zabidej dechami wiosce... damy rade.. coby niebyło ... :D PozDR
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Zacznijmy od tego że są 3 szklarskie poręby górna, średnia i dolna. Ten podział jest również adekwatny do zagospodarowania terenu
Napisano 4 Czerwiec 200420 l dobra proponuje spotkanie na chacie max3d w niedziele o gdz 21 w ramach dyskusji o spotkaniu... Drug > chyba cie niezaprosze :D :P