ARCTIC Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Do sondy włączam te miasta, które były przez was probonowanie prez cały temat Spotkanie Robimy \"demokracje\" wygrywa miasto które dostało najwięcej głosów. ... Po zakończeniu sondy.. będziemy się martić o reszte spraw organizacyjnych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCTIC Posted May 17, 2004 Author Share Posted May 17, 2004 Sory coś nie tak narazie sonda nie działa... zgłosiłem to juz do moderatora... powinien się tym niedługa zająć Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 ..żadna sąda coś nie chodzi ostatnio , ADEK co jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Gdzies sie walnalem jak pisalem hacki. Jak znajde czas to zerkne tam natomiast doslownie na dniach forum zmieni sie w duzym stopniu (zmiana silnika na nowy). Bedzie z tym troche pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Juz dziala :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCTIC Posted May 19, 2004 Author Share Posted May 19, 2004 Dzięki Adek... No jak widzicie wszyscy sonda już chodzi... to zapraszam do głosowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 hmm ja nie mam glosowania mam wyniki :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traitor Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 O jak milo... Wroc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 GO! Krakow! GO! ;) Jak spotkanie sie odbedzie w Krakowie to ogole nogi pod pomnikiem Mickiewicza ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirty Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 kurcze, zaluje ze zaglosowalem za 3miastem:/ dalbym wiele zeby zobaczyc jak Drug depiluje swoje przeszczepy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SansSerif Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 a kto wam broni zrobic male gejparty? sonda potrzebna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 A Tobie wszystko z gejoza sie kojarzy... Psotnik;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareG Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 O nawet Katowice maja kilka glosow! Jak milo :) Moj szwagier ma knajpe w jednej z dzielnic - wiec jakby co lokal mozna zarezerwowac... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanki Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 masz takiego fajnego szwagra i dopiero teraz mowisz ???? a fe wstydz sie :) --------------------------------- GŁOSUJCIE NA KATOWICE --------------------------------- :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirty Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 akdsn-> glodnemu chleb na mysli, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Nie ma mocnych DruG, jak się zlot odbędzie to i tak pozbędziesz się pierza, a mi to obojętne czy na stoku szrenicy czy w krakowie na rynku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batou Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 DruG : Ja bym się nie wychylał na twoim miejscu z takimi propozycjami ;) Tak się poświęcać dla powiększenia frekwencji ... \"zlotu\" (buahaha). Sorry... marnie to widzę. Ale powodzenia. Przyślijcie fotki (tylko bez fotek pomnika Mickiewicza proszę ;) ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 ....i przez okno wyfrunęła :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loozack Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 hehe, widzę, że tylko jedna osoba na Łódź zagłosowała (ja) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCTIC Posted May 20, 2004 Author Share Posted May 20, 2004 No jak tak dalej pójdzie to Kraków też wypasione miasto. Ale kto wię czy K. zwycięży porzyjemy zobaczymy... Szklarska Go! PozdR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimrod Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Aż tak wam zależy żeby zobaczyć jak DruG goli nogi? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Kraków non commentos Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 KATOWICE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcrum Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Ja tam dalej jestem za Szklarską...:P Ewentualnie Wrocław... Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCTIC Posted May 20, 2004 Author Share Posted May 20, 2004 No mówcie co chcecie.. jak chłop goli nogi to jest zawsze Bania.. Hehhee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCTIC Posted May 22, 2004 Author Share Posted May 22, 2004 No to wygląda na to, że zlot jak się odbędzie to w Krakowie ... ale moze jeszcze sytuacja sie zmieni bo sonda bedzie trwała do końca czerwca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Co ty, nic się nie zmieni bo forumowicze wolą oglądać stare sukiennice zamiast gór lasów i łąk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARCTIC Posted May 22, 2004 Author Share Posted May 22, 2004 Też mi się tak wydaje.. ale głupio zamykać sonde miesiąc przed wakacjami... prawde mówiąc też pojechałbym z checia do krakowa bo jeszcze tam nie byłem.. ale do sierpnia jeszcze moze sie troche zmienić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
empik Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 jak sie wabi ten pies stara Qu**a on jest oczywiscie to jset KATOWICKI gks!!!! KATOWICE!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Empik, a z reszta rodziny wszystko w porzadku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozioo Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 geeez.... nie wiadomo - śmiać się czy płakać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SansSerif Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 plakac. ja juz sam nie wiem co tu moderowac :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 EE empik co to mialo znaczyc.....poza tym ze niewidze zadnego polaczenia twojego posta z sondą.... Moze nam to wyjasnisz......w koncu twoje urodziny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3d3k Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Imo Tychy to inna kraina ...wiem cos o tym jako sasiad;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 ej ,no , bez przesady.....ja jestem normalny (chyba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
empik Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 chveti- kto wie:P rodzina w porzatku cala ja tez :P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 A ja was mam wszystkich w ...:) róbcie sobie zloty gdzie chcecie, ja natomiast organizuje w szklarskiej, a kto przyjedzie ten będzie period Link to comment Share on other sites More sharing options...
bawarski iluminata Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 napisał akdsn plakac. ja juz sam nie wiem co tu moderowac :| hmm DruG - ale jak woskiem czy maszynką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Proponuję wosk :) będą gładziutkie przez dłuuugie tygodnie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcrum Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 To jednak byla pawda...z tym organizowaniem zjazdów...Nic z tego nie wyjdzie :( Widać to po poziomi wypowiedzi...:| Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 eh jak co to bedzie szklarska i juz .....w dupie to juz mam tylu forumowiczow i by na latwizne tylko poszli psia krew 40 glosow i to pewnie niektozy z 15 kont maja i sobie glosuja jeszcze troszke i sonda bedzie niewazna.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcrum Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Jeśli zlot będzie w Szklarskiej to się może pokuszę... Nikt nie przyjedzie ponad 400km ( po za wyjątkami) by pogadać sobie przez parę godzin z osobami, które na co dzień sa dostępne na forum ( czy też GG itp.) Gdyby ten zlot byl czymś więcej niż spotaknie towarzyskie, to jestem pewien, ze niebyłoby takich głupich gadek: \"a może w Krakowie\", \"nie, do Krakowa mam za daleko\"...takie dziecinne gadki... Jeśli ktoś sie postaa i wynajmie saleś, gdzie będzie można przynieść swoje komputery, gdzie będzie można się przespać, to taka \"impreza\" może naprawdę wypalić. Tak było z klanami w CS. Jakoś oni potafili zorganizować sobie imprezę na ziesiątki komputerów i jeszcze więcej uczestników...Jeśli choć jeden taki zlot by się odbyl, to jestem pawie pewien, ze kolejne będa już czymś wiecej...może nawet coroczne spotkanie polskich gafików ?? Kto wie... Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bawarski iluminata Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 napisał Falcrum Jeśli zlot będzie w Szklarskiej to się może pokuszę... Nikt nie przyjedzie ponad 400km ( po za wyjątkami) by pogadać sobie przez parę godzin z osobami, które na co dzień sa dostępne na forum ( czy też GG itp.) Gdyby ten zlot byl czymś więcej niż spotaknie towarzyskie, to jestem pewien, ze niebyłoby takich głupich gadek: \"a może w Krakowie\", \"nie, do Krakowa mam za daleko\"...takie dziecinne gadki... Jeśli ktoś sie postaa i wynajmie saleś, gdzie będzie można przynieść swoje komputery, gdzie będzie można się przespać, to taka \"impreza\" może naprawdę wypalić. Tak było z klanami w CS. Jakoś oni potafili zorganizować sobie imprezę na ziesiątki komputerów i jeszcze więcej uczestników...Jeśli choć jeden taki zlot by się odbyl, to jestem pawie pewien, ze kolejne będa już czymś wiecej...może nawet coroczne spotkanie polskich gafików ?? Kto wie... Pozdr jak chcesz robic impreze na kilka godzin to ja sie wypisuje. jak juz to musi to byc cos zrobione powaznie nocleg, jakies mozliwosci wyzywienia, przedtawiona oferta ile to mzoe kosztowac jakies atrakcje( bo chyba nikt nie bedze siedzial przy browarze przez caly dzien i gadal o wyższosci mesh nad poly) a takie sondy i takie gadanie gdzie to sie mija a celem. takie topicki sa od dawna i nic z nich nie wynika. wybierz miejsce( najelepiej wdzies nad morzem, w gorach) i przedstaw oferte. wtedy mozna rozmawiac. a od spotkan poslkich grafikow to masz digitech media i po sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcrum Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Chyba nie czytałes mojej wypowiedzi...powtarzasz te same slowa w innym wydaniu...:| Ja nie oganizuję tego zjazdu ( nie mam takiej możliwości). Poczytaj troche temat... Co do do spotakńań polskich gafikow, chodzi mi o \"spotakanie grafików z tego forum\", takie oficjalne :P... Pozdr P0 2 ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 A Ci dalej fantazjuja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kru Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 jak bedzie piwo i kielbaski to pojade wszedzie! a prywatnie to jestem za lokalizacja w zlotu w Pacanowie. w sumie to nigdy tam nie bylem, chetnie bym zobaczyl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcrum Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 DruG - cały ten pomysl ze spotkanie to jedna wielka fantazja...:P Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 ja juz na czacie to mówilem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkelf Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 rok w rok jak co rok :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirty Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 chyba Drug uratuje pierze w tym roku... btw jak to madrzy ludzie nazywaja? slomiany zapal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts