theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Dobra teraz w dobrym dziale. Kto mógłby zrobić puchary: Premier League: Ekstraklasy: Pucharu Polski: Bundesligi: i Mistrzostw Europy: To dla mnie pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 I za friko to chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 hehe. ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 tak chce za friko, kasy za to nie dam bo mam ograniczone prawa. czyli też nie mogę zapłacić. Jak ktoś zrobi te puchary, to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Jak pomalujesz mi przedpokój to też będę wdzięczny : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Bzdura z tymi prawami. Jak nie moż dać kasy to i nie może być wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 potrzebuję nowej bryki audi s5, a5 ewentualnie, będę wdzięczny :) Wątpię że komuś będzie chciało się taki chociaż jeden puchar, zajmie to więcej niż 5 minut roboty (czyli marnowanie czasu, w dodatku za friko). pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 no to super ja programami do modelingu nie potrafie się obsługiwać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 tak chce za friko, kasy za to nie dam bo mam ograniczone prawa. czyli też nie mogę zapłacić. Jak ktoś zrobi te puchary, to będę wdzięczny. do tego starszy by mi kasy nie dał bo ja jestem spłukany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 jeszcze kilka wątków i arev kogoś wychaczysz ;D ja programami do modelingu nie potrafie się obsługiwać :/ spoko, to wyciagniecia kasy z kiesy wystarczą podstawowe umiejetnosci manualne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 Czyli nikt mi chociaż jednego pucharu nie zrobi?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 "Tylko to mamy za darmo, co zrobimy sami", mówili w TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 Ja tego potrzebuje do gry, a dokładniej do łatki z Ekstraklasą: http://ekstraklasapatch1011.cba.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 a, no to zupełnie zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 jezeli szukasz milosnika polskiej pilki noznej z umiejetnosciami, to spozniles sie o jeden dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 jezeli szukasz milosnika polskiej pilki noznej z umiejetnosciami, to spozniles sie o jeden dzien. To było wiadome że nas uwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 mogles postawić tysiaka, byłoby na grafika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 mogles postawić tysiaka, byłoby na grafika :) hahaha dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Kto mi posprząta pokój bo nie chce mi sie ruszyc tylka ?:) No i obiad od razu, co to za problem jak juz przyjedziecie to zaoszczędzę z 12 zł. na jedzeniu na miescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeminemfan Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 to ktoś zrobi te puchary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 To stwierdzenie czy pytanie? @ola-f: Jak już znajdę kogoś na przedpokój to będę szukał do kafelkowania łazienki ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chais Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 theeminemfan: jak nie masz kasy żeby zapłacic za te modele, to co w takim układzie możesz zaoferowac w zamian ? Jak mi odkurzysz samochód i zrobisz polerke lakieru to mogę jeden wymodelowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi