NV Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 Witam. Zostałem zmuszony siłą do napisania tego wątku przez niejakiego f_fighter. Wszystkie uwagi proszę kierować bezpośrednio do niego. Zapraszam(y) wszystkich członków społeczności max3d do walki. Wystarczy zaopatrzyć się w Call of duty 4 patch 1.7. Oraz program "Tunngle" http://www.tunngle.net/downloads/ Pobieramy go tutaj. Rejestrujemy się na stronie. Po rejestracji i aktywacji konta logujemy się w programie. Wybieramy z lewego menu " Shooter " Następnie klikamy dwukrotnie na " Call of duty 4 [2] " w ten sposób jesteśmy w sieci i gra utworzona przez kogoś z nas będzie widoczna w formie gry LAN na naszej liście serwerów w grze. W wersji PL to Gra Lokalna. Odpalamy i tyle :) Serwer zazwyczaj w nazwie ma cos z naszego portalu a haslo to max3d lub max3dpl
FF Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 Najlepiej jak by ktoś chciał grać to niech wejdzie na IRCa, tam sie umawiamy na zabijanie.
bartolomeo Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 a to juz normalnie przez multi sie nie da? ja gram ostatnio w World at War. Serwyery bolts only... Jakby ktoś chciał popykac to zapraszam.
FF Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 Może i sie da ale pamietam że zawsze był problem żeby ktoś serwer założył a tutaj to działa dobrze a poza tym jak ktoś ma wersje "alternatywna" to tez może grac;)
streaker Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 Panie i panowie, szanowni gracze - gramy dzisiaj o godz 17.00 do znudzenia :D Równo o godzinie zakładam grę, sposób połączenia opisany w pierwszym poście, ewentualny helpdesk świadczymy na ircu. Nazwa pokoju: CoD4_max3d Hasło: max3dpl Tylko 24 miejsca, więc nie spóźnijcie się xD
SSn4k3 Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 W modern warfare 2 nikt nie gra?:( Wiem ze matchmaking jest itp, ale zaprosić się na steamie można i wio:}
bartolomeo Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 MW 2 ssie ;) Ja ostatnio jak mam czas to pykam w CoD:WaW. CoD4ki nie chce mi sie instalować i przypominać co i jak.
mkeruj Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 Jak mam chwile to wpadam, ale sie roboty nawaliło. Jak nie ma nikogo, wpadajcie na irca, można sie skrzyknąć i sru...
FF Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 bartolomeo - WaW też ssie, instaluj coda4 i nie pitol:P
tweety Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 ostatnio po kolejnym zwisie steam'a i IWnetu wróciłem do coda4... ach... backlot rządzi ;) jakby jakiś meczyk się kroił to piszcie. myslę, że uda mi się popykać chwilkę
SSn4k3 Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 tweety - Toż to ja myślał, że mi net się skopcił a nie IWnet. Dobrze wiedzieć. Jak wrócisz do MW2 to daj proszę steamID to może się zmówimy na ustawianie zagraniczników do pionu:)
Gomez Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 ile osób gra? przyłącze sie jeśli jakaś sensowna ilość osób sie zbierze.
bartolomeo Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 bartolomeo - WaW też ssie, instaluj coda4 i nie pitol:P WaW - Bolts only - mistrz! zero granatów, karabinów, pistoletów... Zero dotaków, tylo bolty :D najlepszy tryb w jaki do tej pory grałem. Pozatym WaW ma najlepszy dźwięk jaki do tej pory szłyszałem. BD2 jest mistrzowe, ale jednak odgłosy w WaW przysparzają mnie o ciarrrry :] p.s. ale dobra. ilstaluję coda4
FF Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 bartolomeo - jak byś był pro to bys cisnał wszystkich boltem na normalnych serwerach:P Tyle ze musicie ze zainstalować tego tunngle jak w pierwszym poscie jest napisane zebysmy mogli razem grać. Wczoraj na chwile wbił Zonk i pocisnął wszystkich ze snajny i jak sie przygotowałem juz do walki na następna mapę to se poszedł;/ Wracaj bo chce rewanż:D
SSn4k3 Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 Sry za offtop - pytanie na szybko tu i teraz. Działa Wam steam? Mi pokazuje ze nie mam friendsow, niby sie zalogowałem, avatar widac ale w MW2 pokazuje ze musze byc zalogowany do steam, na stronie mi sie w ogole nie chce zalogowac bo incorrect password no i niektore strony steampowered są puste?
tweety Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 mi teraz działa. ale miałem raz padakę, że wywaliło mi grę fizycznie z dysku i musiałem całego CODa zasysać na nowo.
SSn4k3 Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 (edytowane) ok, zaskoczyło. Ale to było dziwneeee. Pół godzinny zwis. Tweety - MW2?:) Edit: ssn4k3 - moj steamid jakby ktoś coś:) Edytowane 17 Sierpień 2010 przez SSn4k3
FF Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 (edytowane) tweety, nie zmieniałeś wtedy może języka na steamie? ssn4k3, to jest twoj nick czy login? bo na steamie sie wyszukuje bo nicku a nic nie moge znalezc jak to wpisuje. Edytowane 17 Sierpień 2010 przez FF
FF Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 tweety, teraz nie ale mozesz podac jakies ip to dobije;)
streaker Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 tweety - wbijaj na irca, to chętni się znajdą :) Jak Zonk wparował, to ja nie wiedziałem co się dzieje xD
tweety Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 FF: eee moje IP to jak numer konta, lubie go bo jest tylko mój :] streaker: w życiu na tym ircu max3d nie byłem ;) i może mi ktoś powiedzieć czemu ten tunge wydaje dziwne dźwięki? jakieś łooo, łeee dość nisko basowo?
FF Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 tweety, ja mówiłem o ip jakiegoś serwera publicznego:P
mkeruj Napisano 20 Sierpień 2010 Napisano 20 Sierpień 2010 No to gromy, panocki !!! Instrukcja jak wleźć - w pierwszym poście
streaker Napisano 31 Sierpień 2010 Napisano 31 Sierpień 2010 A gdzie tam... dzisiaj choćby graliśmy (tylko na pierwszej sieci) :) Wbijajcie na irca, tam się ustawiamy :)
beny Napisano 3 Wrzesień 2010 Napisano 3 Wrzesień 2010 Zarzućcie Panocki jakiegoś IP cobyśmy kiedy popykali z godzinke albo dwie wieczorkiem. Kiedy tu się pyka?
Rekomendowane odpowiedzi