Napisano 13 Sierpień 201014 l Witam. Zostałem zmuszony siłą do napisania tego wątku przez niejakiego f_fighter. Wszystkie uwagi proszę kierować bezpośrednio do niego. Zapraszam(y) wszystkich członków społeczności max3d do walki. Wystarczy zaopatrzyć się w Call of duty 4 patch 1.7. Oraz program "Tunngle" http://www.tunngle.net/downloads/ Pobieramy go tutaj. Rejestrujemy się na stronie. Po rejestracji i aktywacji konta logujemy się w programie. Wybieramy z lewego menu " Shooter " Następnie klikamy dwukrotnie na " Call of duty 4 [2] " w ten sposób jesteśmy w sieci i gra utworzona przez kogoś z nas będzie widoczna w formie gry LAN na naszej liście serwerów w grze. W wersji PL to Gra Lokalna. Odpalamy i tyle :) Serwer zazwyczaj w nazwie ma cos z naszego portalu a haslo to max3d lub max3dpl
Napisano 13 Sierpień 201014 l Najlepiej jak by ktoś chciał grać to niech wejdzie na IRCa, tam sie umawiamy na zabijanie.
Napisano 14 Sierpień 201014 l a to juz normalnie przez multi sie nie da? ja gram ostatnio w World at War. Serwyery bolts only... Jakby ktoś chciał popykac to zapraszam.
Napisano 14 Sierpień 201014 l Może i sie da ale pamietam że zawsze był problem żeby ktoś serwer założył a tutaj to działa dobrze a poza tym jak ktoś ma wersje "alternatywna" to tez może grac;)
Napisano 16 Sierpień 201014 l Panie i panowie, szanowni gracze - gramy dzisiaj o godz 17.00 do znudzenia :D Równo o godzinie zakładam grę, sposób połączenia opisany w pierwszym poście, ewentualny helpdesk świadczymy na ircu. Nazwa pokoju: CoD4_max3d Hasło: max3dpl Tylko 24 miejsca, więc nie spóźnijcie się xD
Napisano 16 Sierpień 201014 l W modern warfare 2 nikt nie gra?:( Wiem ze matchmaking jest itp, ale zaprosić się na steamie można i wio:}
Napisano 16 Sierpień 201014 l MW 2 ssie ;) Ja ostatnio jak mam czas to pykam w CoD:WaW. CoD4ki nie chce mi sie instalować i przypominać co i jak.
Napisano 16 Sierpień 201014 l Jak mam chwile to wpadam, ale sie roboty nawaliło. Jak nie ma nikogo, wpadajcie na irca, można sie skrzyknąć i sru...
Napisano 16 Sierpień 201014 l ostatnio po kolejnym zwisie steam'a i IWnetu wróciłem do coda4... ach... backlot rządzi ;) jakby jakiś meczyk się kroił to piszcie. myslę, że uda mi się popykać chwilkę
Napisano 16 Sierpień 201014 l tweety - Toż to ja myślał, że mi net się skopcił a nie IWnet. Dobrze wiedzieć. Jak wrócisz do MW2 to daj proszę steamID to może się zmówimy na ustawianie zagraniczników do pionu:)
Napisano 16 Sierpień 201014 l ile osób gra? przyłącze sie jeśli jakaś sensowna ilość osób sie zbierze.
Napisano 16 Sierpień 201014 l bartolomeo - WaW też ssie, instaluj coda4 i nie pitol:P WaW - Bolts only - mistrz! zero granatów, karabinów, pistoletów... Zero dotaków, tylo bolty :D najlepszy tryb w jaki do tej pory grałem. Pozatym WaW ma najlepszy dźwięk jaki do tej pory szłyszałem. BD2 jest mistrzowe, ale jednak odgłosy w WaW przysparzają mnie o ciarrrry :] p.s. ale dobra. ilstaluję coda4
Napisano 17 Sierpień 201014 l bartolomeo - jak byś był pro to bys cisnał wszystkich boltem na normalnych serwerach:P Tyle ze musicie ze zainstalować tego tunngle jak w pierwszym poscie jest napisane zebysmy mogli razem grać. Wczoraj na chwile wbił Zonk i pocisnął wszystkich ze snajny i jak sie przygotowałem juz do walki na następna mapę to se poszedł;/ Wracaj bo chce rewanż:D
Napisano 17 Sierpień 201014 l Sry za offtop - pytanie na szybko tu i teraz. Działa Wam steam? Mi pokazuje ze nie mam friendsow, niby sie zalogowałem, avatar widac ale w MW2 pokazuje ze musze byc zalogowany do steam, na stronie mi sie w ogole nie chce zalogowac bo incorrect password no i niektore strony steampowered są puste?
Napisano 17 Sierpień 201014 l mi teraz działa. ale miałem raz padakę, że wywaliło mi grę fizycznie z dysku i musiałem całego CODa zasysać na nowo.
Napisano 17 Sierpień 201014 l ok, zaskoczyło. Ale to było dziwneeee. Pół godzinny zwis. Tweety - MW2?:) Edit: ssn4k3 - moj steamid jakby ktoś coś:) Edytowane 17 Sierpień 201014 l przez SSn4k3
Napisano 17 Sierpień 201014 l tweety, nie zmieniałeś wtedy może języka na steamie? ssn4k3, to jest twoj nick czy login? bo na steamie sie wyszukuje bo nicku a nic nie moge znalezc jak to wpisuje. Edytowane 17 Sierpień 201014 l przez FF
Napisano 17 Sierpień 201014 l tweety - wbijaj na irca, to chętni się znajdą :) Jak Zonk wparował, to ja nie wiedziałem co się dzieje xD
Napisano 17 Sierpień 201014 l FF: eee moje IP to jak numer konta, lubie go bo jest tylko mój :] streaker: w życiu na tym ircu max3d nie byłem ;) i może mi ktoś powiedzieć czemu ten tunge wydaje dziwne dźwięki? jakieś łooo, łeee dość nisko basowo?
Napisano 31 Sierpień 201014 l A gdzie tam... dzisiaj choćby graliśmy (tylko na pierwszej sieci) :) Wbijajcie na irca, tam się ustawiamy :)
Napisano 3 Wrzesień 201014 l Zarzućcie Panocki jakiegoś IP cobyśmy kiedy popykali z godzinke albo dwie wieczorkiem. Kiedy tu się pyka?