Lukasz_D Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 Mam nadzieje ze sie podoba. 3D Studio Max, VRay, Photoshop. Siatka http://img827.imageshack.us/img827/3087/siatka.jpg A to moje dzieło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 model calkiem niezly, ale render niestety lezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 28 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2010 niom testowalem testowalem ale nie uzyskalem ciekawego efektu, ewentualnie jesli ktos mógłby pomoc jesli chodzi o ustawienia rendera to prosze na priv. plasti dzieki za komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Aparat to tak średnio:D już też mogłes wymodelować jak robić to do końca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roju Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 soczewka to taka srednia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koovert Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 niech zgadnę - 15 min roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 po materiale i naklejce zamiast obiektywu wnosze ze to atrapa. ogolnie chyba słabe i prezentacja też tego nie ratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cent Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Szybka w wyświetlaczu się zbiła czy ukradli? Ehh... widać że "made in china" oszczędzali na grubości przedniego panelu(tym z wyświetlaczem) widać że chyba ma grubość ale tego nie widać bo to za mało. Dziwny wyświetlacz nigdy takiego nie widziałem wygląda jak papier. :) Ale pracuj nad efektem by się przydało poprawić tą osłonkę głośniczka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi