Napisano 21 Maj 200420 l Witam Chcialbym przedstawic model frontu fasady kosciola sw. Kaziemierza w Pruszkowie. Jest to kosciol w stylu neogotyku baltycko-nadwislanym w/g projektu architekta inż. Czeslawa Domaniewskiego. Kosciol rozpoczeto budowac w 1907 r. i trwalo to do 1936 roku. Glownym celem projektu jest zrealizowanie iluminacji. Obecnie jestem na etapie zmudnego teksturowania obiektu ( gr! cegla ). Projekt i rendery wykonane w VIZ za pomoca radiosity. Czas przedstawic obiekt:
Napisano 22 Maj 200420 l Witam No proszę, To co tygryski lubią najbardziej – kościoły he he :P. Fajnie się zapowiada. Mam nadzieje że tekturki też będą udane jak model. Trzymam kciuki i czekam na kolejne ubdejty P.S. Widzę, że architektura (kościoły) zaczyna się coraz częściej pojawiać w WIPie
Napisano 22 Maj 200420 l narazie spox! Mario- sami święci się robią (pewnie mają przecieki o końcu świata:D) aha i wrzuć jakąś fotę dla porównania
Napisano 22 Maj 200420 l Model bardoz ładny. :-) Fotka faktycznie by się przydała. Mam nadzieję, że materiały będą równie dobre. Bo to od nich zależy realizm. :-)
Napisano 24 Maj 200420 l Ooo!!! widze pokrewna dusze (jesli chodzi o temat :P) No model calkiem niezly, mam nadzieje, ze na fasadzie nie poprzestaniesz i korpus tez dorobisz, na teksturowaniu sie nie znam wiec Ci nie pomoge, wlasnie zaczynam Synagoge na Kaziemierzu moze do rana poteksturuje cos jak bede mial czas :P (tylko uwazaj na ilosc faceow na lukach bo Ja juz sie raz przejechalem z takiej odleglosci patrzac wystarczy jak podzielisz luk na 12 czesci) Keep working niezle Ci idzie
Napisano 24 Maj 200420 l identyczny prwie kosciol jest w Walbrzychu ... przynajmniej tak na pierwszy rzut oka ... model mi sie podoba ... zobaczymy jak wyjda teksturki ...