Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Chcialbym przedstawic model frontu fasady kosciola sw. Kaziemierza w Pruszkowie. Jest to kosciol w stylu neogotyku baltycko-nadwislanym w/g projektu architekta inż. Czeslawa Domaniewskiego. Kosciol rozpoczeto budowac w 1907 r. i trwalo to do 1936 roku.

Glownym celem projektu jest zrealizowanie iluminacji. Obecnie jestem na etapie zmudnego teksturowania obiektu ( gr! cegla ).

Projekt i rendery wykonane w VIZ za pomoca radiosity.

Czas przedstawic obiekt:

1.jpg

4a.jpg

2.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam

No proszę, To co tygryski lubią najbardziej – kościoły he he :P. Fajnie się zapowiada. Mam nadzieje że tekturki też będą udane jak model. Trzymam kciuki i czekam na kolejne ubdejty

P.S. Widzę, że architektura (kościoły) zaczyna się coraz częściej pojawiać w WIPie

Napisano

narazie spox!

Mario- sami święci się robią (pewnie mają przecieki o końcu świata:D)

aha i wrzuć jakąś fotę dla porównania

Napisano

Model bardoz ładny. :-)

Fotka faktycznie by się przydała.

Mam nadzieję, że materiały będą równie dobre. Bo to od nich zależy realizm. :-)

Napisano

O to fotka przedstawiajaca oryginal:

refer_k_p.jpg

Napisano

Ooo!!! widze pokrewna dusze (jesli chodzi o temat :P) No model calkiem niezly, mam nadzieje, ze na fasadzie nie poprzestaniesz i korpus tez dorobisz, na teksturowaniu sie nie znam wiec Ci nie pomoge, wlasnie zaczynam Synagoge na Kaziemierzu moze do rana poteksturuje cos jak bede mial czas :P (tylko uwazaj na ilosc faceow na lukach bo Ja juz sie raz przejechalem z takiej odleglosci patrzac wystarczy jak podzielisz luk na 12 czesci) Keep working niezle Ci idzie

Napisano

identyczny prwie kosciol jest w Walbrzychu ... przynajmniej tak na pierwszy rzut oka ... model mi sie podoba ... zobaczymy jak wyjda teksturki ...