Napisano 7 Wrzesień 201014 l po Nokii kolejna wrzuta na iFona i to dosc bezposrednia. Konkurencja czuje się pewnie, po wypuszczeniu iPhone4 http://www.youtube.com/watch?v=0k1nbBThOzA - oficjalne przedstawienie - też mała wrzuta dot. flasha. Widac, ze jest to tez walka operatorów w usa. na to czekałem od dawna :) o mozna sporo znalezc. klimaty fight club ;) i to http://www.youtube.com/watch?v=i9kpsPjxzx8&feature=related Edytowane 7 Wrzesień 201014 l przez piotrek merge
Napisano 7 Wrzesień 201014 l Co to ma wspólnego z newsami o 3d to nie wiem chyba, że ola chce się nam pochwalić swoim nowym telefonem ;) Strasznie zaśmiecają ten dział, a później gdy człowiek chce znaleźć konkretnego newsa, to musi grzebać przez setki stron.
Napisano 7 Wrzesień 201014 l To nie jest forum o 3d tylko o... mnie tam news pasuje. Dosyć agresywna reklama. Pewnie prawnicy nie śpią.
Napisano 7 Wrzesień 201014 l Autor @mamoulian: To co sie dzieje w tych malych telefonach bedzie mialo wplyw na to co bedzie sie dzialo w Twoim zawodowym zyciu za kilka lat. Przy okazji ciekawa kreacja. A ja do komunikacji uzywam fajki pokoju :)
Napisano 7 Wrzesień 201014 l @mamoulian: To co sie dzieje w tych malych telefonach bedzie mialo wplyw na to co bedzie sie dzialo w Twoim zawodowym zyciu za kilka lat. To niestety smutna prawda, wizja idiokracji coraz bliższa :). A za rok i tak nikt nie będzie pamiętał o tym telefonie.
Napisano 7 Wrzesień 201014 l heh, to akurat ciekawe, bo przynajmniej ta pierwsza reklama (droid does) jest sprzed prawie roku, a motorola droid wyszla w polsce pod nazwa motorola milestone jakos w kwietniu. poki co daleko jej do zapomnienia;)
Napisano 7 Wrzesień 201014 l Autor ale zajrzyj do dzialu game devu jak kociarsko wyglada silnik unreal w ifonie. walka zaczela sie na ostro i beda tego efekty w pracy grafików. Bo mi nie chodzi o sam telefon - nie lubie macanych.
Napisano 7 Wrzesień 201014 l W starciu z Nintendo 3ds to i tak nic nie znaczący pryszcz w świecie game devu i ogólnie rozwoju technologii. Rok, góra dwa i wszystko będzie zdominowane przez autostereoskopię, nawet fony. Plebs się rzuci na możliwość robienia sobie 3d zdjęć genitaliów, hd 3d filmów o bekaniu i pisania smsów w 3d :) Edytowane 7 Wrzesień 201014 l przez mamoulian
Napisano 7 Wrzesień 201014 l czas zaczac sciągać kąpielówki na solarium :) Widzę, że zaspało się w jaskini: (NSFW)usunięty_link(NSFW) ;) Takie zdjęcia to niestety jeden z najpopularniejszych motywów wśród młodych użytkowników nowoczesnych telefonów. Daje to smutne pojęcie co tak na prawdę napędza postęp. Edytowane 14 Wrzesień 201014 l przez Knysha