Luck Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Chodzi o to, ze chce zaniesc pare plikow mojemu kumplowi, a problem jest w tym, ze nie wiem jak zapisac model by wszystkie tekstury byly w jednym pliku, poniewaz mam je porozrzucane po dysku. No i jak chce cos mu tam dac, to nie ma on wtedy tekstur. Probowalem wyeksportowac, ale tez u kumpla krzyczy o tekstury. Czy da sie jakos zapisac wszystkie tekstury i model w jednym pliku??? Jesli tak to jak to zrobic, bo szukam i nie moge znalesc takiej opcji... HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
soshka.cg Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Ztego co wiem to niestety nie da się - odkąd się o tym przekonałem zawsze teksturki zpisuję w tym samym katalogu co scena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SansSerif Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 3dsmax > file > archive robi ci zipa z wszystkimi plikami: max, mapy, swiatla ies i liste w pliku tekstowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
soshka.cg Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 No faktycznie hehe. akdsn oświeciłeś mnie gdy próbowałem kogoś w błąd wprowadzić - dzięki :) pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts