visualstudio Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam, Szybki renderek wizualizacji domu w szwajcari. Programy jak zwykle 3ds max 2009, vray 1.5 i duzo photoshopa ;) C&C mile widziane, czas pracy okolo 3 dni. Edytowane 27 Wrzesień 2010 przez visualstudio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 oj słabo się zgrało z tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Dla mnie bomba, daję ***** salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Tak jak powiedział Olaf- bardzo słabe zgranie z tłem. Popracowałbym jeszcze nad trawą w pierwszym planie. Nie wiem czy nie łatwiej/szybciej i bez problemów z łączeniem z górką byłoby to wszystko w 3d machnąć. W sumie background nie jest jakiś mocno rozbudowany a nie miałbyś tego efektu wklejki - w przypadku domu w drugim planie bardzo widocznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCZ Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Generalnie fajnie, ale troszkę kiepsko z tłem zgrane. To widać że przyciemniłeś na maksa tło bo widać cień pod drzewami. No i trawka mogła by dawać fajniejsze cienie na większej powierzchni. Ale całość na pewno na +. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Bardziej zróżnicowałbym oswietlenie wnętrz. Zapaliłes wszystkie mozliwe swiatła we wszystkich pomieszczeniach (takie samo natężenie na poddaszu i w salonie). I tak jak to było wcześniej powiedziane, tło do poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 swiatlo i obramowania okien odbijaja sie w trawie cos nie tak, tak samo za duzo reflecta na betonie czemu obcinasz ujecie calego domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Polański na balkonie w areszcie domowym?:) Jak no oko oglądacza laika to światło z wewnątrz jest super za mocne do sytuacji na niebie. No i szkoda, że domek ucięty;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość archii Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 wszystko gra.. tło jest chyba za jasne... trawa za domem i ta na pierwszym planie znacznie sie od siebie różnią. dlaczego ta na pierwszym planie jest ciemniejsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi