Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Maska jak i pas boczny ma grubosc, ale zderzak nie ma ;] Dzieki za komenty ;)

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szanowny Panie. Jak Wy robicie to studio. Ja za cholerę nie mogę sobie poradzić z tak pięknym lakierem (u Ciebie Bubu fantastycznie wygląda) i takim światłem. W tej kwestii Blender naprawdę wymięka (area lights w Internalu to prawdziwa porażka - dopiero od 2.5x są mesh light'y - sic!). Siedzę, męczę kolory a i tak guzik z nich wynika...

Napisano

jeżeli skończysz poprosze w takiej samej pozie tylko większej rozdziałce bo chce na tapetke ;)

Napisano
  • Autor

MIni upek ;) Dodane uszczelki szyb, gdzieniegdzie dodana grubosc karosy i ogolnie troche do przodu xD

untitled29.jpg

untitlfsf.jpg

untitlugu.jpg

Napisano

Model bardzo fajny :)podoba mi się Twój sposób prezentacji w złocie :)

Napisano

Świetnie to wygląda. Fajnie byłoby gdybyś zrobił do niego jakieś wściekłe japońskie malowanie :). Może nawet pokusić się o jakąś drifterską scenkę?

Napisano
  • Autor

Jak narazie to musze sie pokusic o wiecej czasu xD Bo ciagle cos robie i zabardzo nie mam gdzie uochnac robienia tego modelu :/ Dzia za komenty ;]

Napisano
  • Autor

Taki mini up. jeszcze 3 napisy i wentyl i fela gotowa ;]

8e7ef35c9b83191ecfe3f3a8cfd89273.jpg

Napisano

Super, tylko te krawędzie otworów na śruby po stronie od środka felgi mają bardzo brzydkie, ostre krawędzie.

Napisano
  • Autor

Otwory maja w ogole za ostre krawedzie, nie wiem zy icha calych nie bede poprawial. Teraz to fela jest przed ms'em, w sensie, ze bez zageszczenia i sie zastanawiam czy nie dac ms'a i dopiero wycinac. Chociaz zblizen raczej nie bedzie tylko jakas scenka.

Napisano

Rob od nowa!

Masz taki samochod, musi byc pozadnie:D

Napisano
  • Autor

BUeahahaha :D Jak mi kupisz te fele to i 194867578134972347 razy je bede od nowa robil ;p

Napisano
  • Autor

Przemierze, je wszystkim czym sie da i zrobie wierna kopie co do milimetra. I tak, jestem pewien ;p