blinq Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Witam! Odgrzebalem jakis moj stary model Mustanga i postanowiłem na nim potrenować oświetlenie i render. Musze w koncu okiełznać Mental Ray'a ;) Model jest jaki jest - ma sporo niedoróbek ale prosiłbym o rady dotyczące światełek i renderu. Soft: 3ds Max 2010 + Mental Ray
dac77 Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Fajnie lakier wyszedł. Ktoś niedawno szukał pomocy z ustawieniami materiału do lakieru.
pecet Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 te "porozlewane" ostre odicia softboxów nie wyglądają za dobrze
Dominick Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 ja mam problemy z lakierem :) moglbys mi podrzucic jakies ustawienia w mentalu ?:)
blinq Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 hehehe akurat lakier to zwykły Car Paint Material mentalowski trochę zmodyfikowany. Czyli nic fancy ;) Dzięki za odpowiedzi będe walczył dalej
Calavior Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 jak dla mnie bardzo fajnie się to prezentuje ;]
Quentin Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Lakier całkiem spoko. A co do modelu, to wg mnie te fele w ogóle nie pasują do Mustanga.
blinq Napisano 16 Październik 2010 Autor Napisano 16 Październik 2010 Dzięx Quentin. Fele akurat mi się podobały jak je robiłem ;) A teraz? Może rzeczywiście średnio pasują? Ciężko mi o obiektywizm ;)
Rekomendowane odpowiedzi