Napisano 15 Październik 201014 l Witam! Odgrzebalem jakis moj stary model Mustanga i postanowiłem na nim potrenować oświetlenie i render. Musze w koncu okiełznać Mental Ray'a ;) Model jest jaki jest - ma sporo niedoróbek ale prosiłbym o rady dotyczące światełek i renderu. Soft: 3ds Max 2010 + Mental Ray
Napisano 15 Październik 201014 l Fajnie lakier wyszedł. Ktoś niedawno szukał pomocy z ustawieniami materiału do lakieru.
Napisano 15 Październik 201014 l ja mam problemy z lakierem :) moglbys mi podrzucic jakies ustawienia w mentalu ?:)
Napisano 15 Październik 201014 l Autor hehehe akurat lakier to zwykły Car Paint Material mentalowski trochę zmodyfikowany. Czyli nic fancy ;) Dzięki za odpowiedzi będe walczył dalej
Napisano 15 Październik 201014 l Lakier całkiem spoko. A co do modelu, to wg mnie te fele w ogóle nie pasują do Mustanga.
Napisano 16 Październik 201014 l Autor Dzięx Quentin. Fele akurat mi się podobały jak je robiłem ;) A teraz? Może rzeczywiście średnio pasują? Ciężko mi o obiektywizm ;)