NV Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 Cześć ! Póki co prawie nic nie mam no ale temat już założę bo bitwa się na dobrą sprawę rozkręciła ;] Robię sobie bazę do wycinania głównie rowków, więc część detalu już wchodzi na tym etapie co widać na przodzie . Bok auta idzie pod młotek a tył jeszcze nie zaczęty tylko połączony póki co. Generalnie mało czasu spędziłem nad tą bryłą ale to się zmieni ! Uploaded with ImageShack.us
Berger Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 No fajnie, ale po co powycinałeś otwory na szyby? Potem już ręcznie nie zrobisz ich tak prosto jak by było po ms :)
Smoku Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 Fajno, będzie piękne autko, a brazniew ma racje z tymi oknami
Stachu Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 o kurde ładnie jedziesz, hehe już dwie maszynki z Modeny na bitwie, niezła konkurencja i całkiem wysoka poprzeczka :D
cortes Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 ale suprajs na forum, gdzie felicja z 95 ??
NV Napisano 16 Październik 2010 Autor Napisano 16 Październik 2010 To wy jeszcze nie wiecie ze samochód niespodzianka JohnaZi to skoda ? na tym miała polegać cała sztuczka :D PS: Thunder mówiłem ze jak nie edytujesz to się skumają! No i się zorientowali. ;)
Kr3tz Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Eeeee diable piekielny, mam logi z IRCa i użyję ich jako dowód przeciwko Tobie, jak mi tu wątek o Felici sygnowany Twoim nickiem nie powstanie! Dobra, dobra, dam Ci spokój, modeluj co tam chcesz. Ale nie wybaczę!
Stachu Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 zostawcie go już, niech robi porządny wóz a nie jakieś pudło :D
Rekomendowane odpowiedzi