Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

po spuszczeniu powietrza będzie propozycją łodzi podwodnej dla polskiej armii. Brakuje mi oznaczeń wojskowych na tym luksusowym sprzęcie operacyjnym :)

Napisano

wrzuć jakiś komputer który tam nawet jest nie potrzebny czy coś żeby wyglądało jak ze star wars'a a nie jak z bitwy z pod perl harbor ;p

a tak na serio mała scena powinieneś dać więcej detali w chwili obecnej mam wrażenie ze podłoga jest zrobiona z drewna, skoro to ponton to mocowanie na wiosła powinny być, jakieś szwy czy coś bo wygląda jak opona od traktora (chociaż Polacy z takim ekwipunkiem pewnie by dali sobie rade) ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze;)

ola-f ma rację że ukrytym atutem tego sprzętu jest zdolność do zanurzenia:D

ok. oznaczenia dojdą w najbliższym upie:)

Dunuś, pewnie i słuszne skojarzenia aczkolwiek myślę że w czasach obecnych ponton z dętki nadal będzie swoistym wynalazkiem w naszej marynarce- chyba jedyny polski sprzęt w polskiej armii:D

Modzal- detal dojdzie, dlatego właśnie praca jest w wipie:)

Masz bardzo dobre wrażenie- podłoga jest zrobiona z desek przyśrubowanych do ramy:)

"wygląda jak opona od traktora"- trafiłeś w 10!!! podstawowym elementem tego luksusu jest właśnie traktorowa dętka:D ( zawarłem to nawet w nazwie:P )

Napisano

Hehe, pomysł jest. Mam nadzieję, że detale także będą. Osobiście chyba zrobiłbym mocowanie tak, żeby był "baleronik" + jakieś kawałki maskowania. Można by też pomyśleć nad detalami pokazującymi np. fakt, że wojak może to zrobić z plecaka - na zasadzie osobistego pontonu bojowego. Sam wojak w pontonie też będzie ?

Jeszcze masa pracy ale może być ciekawy efekt końcowy.