Napisano 24 Październik 201014 l Witam:) Dawno nic tu nie wrzucałem... czuję się tu jak nowy:D Poniżej prezentuję efekt mojej dwu dniowej pracy. Jest to propozycja pontonu dla polskiej armii:) http://images39.fotosik.pl/353/2555b8935f6d2166.jpg
Napisano 24 Październik 201014 l po spuszczeniu powietrza będzie propozycją łodzi podwodnej dla polskiej armii. Brakuje mi oznaczeń wojskowych na tym luksusowym sprzęcie operacyjnym :)
Napisano 27 Październik 201014 l wrzuć jakiś komputer który tam nawet jest nie potrzebny czy coś żeby wyglądało jak ze star wars'a a nie jak z bitwy z pod perl harbor ;p a tak na serio mała scena powinieneś dać więcej detali w chwili obecnej mam wrażenie ze podłoga jest zrobiona z drewna, skoro to ponton to mocowanie na wiosła powinny być, jakieś szwy czy coś bo wygląda jak opona od traktora (chociaż Polacy z takim ekwipunkiem pewnie by dali sobie rade) ;)
Napisano 27 Październik 201014 l Autor Dzięki za komentarze;) ola-f ma rację że ukrytym atutem tego sprzętu jest zdolność do zanurzenia:D ok. oznaczenia dojdą w najbliższym upie:) Dunuś, pewnie i słuszne skojarzenia aczkolwiek myślę że w czasach obecnych ponton z dętki nadal będzie swoistym wynalazkiem w naszej marynarce- chyba jedyny polski sprzęt w polskiej armii:D Modzal- detal dojdzie, dlatego właśnie praca jest w wipie:) Masz bardzo dobre wrażenie- podłoga jest zrobiona z desek przyśrubowanych do ramy:) "wygląda jak opona od traktora"- trafiłeś w 10!!! podstawowym elementem tego luksusu jest właśnie traktorowa dętka:D ( zawarłem to nawet w nazwie:P )
Napisano 27 Październik 201014 l dętka dętką, ale broń mamy chyba nowocześniejszą nie ? bo karabin przypomina : http://www.muzeumwp.pl/emwpaedia/karabin-berthier-wz-16.php
Napisano 27 Październik 201014 l Hehe, pomysł jest. Mam nadzieję, że detale także będą. Osobiście chyba zrobiłbym mocowanie tak, żeby był "baleronik" + jakieś kawałki maskowania. Można by też pomyśleć nad detalami pokazującymi np. fakt, że wojak może to zrobić z plecaka - na zasadzie osobistego pontonu bojowego. Sam wojak w pontonie też będzie ? Jeszcze masa pracy ale może być ciekawy efekt końcowy.