wogrodnik Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 Witam:) Dawno nic tu nie wrzucałem... czuję się tu jak nowy:D Poniżej prezentuję efekt mojej dwu dniowej pracy. Jest to propozycja pontonu dla polskiej armii:) http://images39.fotosik.pl/353/2555b8935f6d2166.jpg
olaf Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 po spuszczeniu powietrza będzie propozycją łodzi podwodnej dla polskiej armii. Brakuje mi oznaczeń wojskowych na tym luksusowym sprzęcie operacyjnym :)
Camel Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 to bardziej przypomina mi lata trzydzieste XX wieku.. xD
Modzal Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 wrzuć jakiś komputer który tam nawet jest nie potrzebny czy coś żeby wyglądało jak ze star wars'a a nie jak z bitwy z pod perl harbor ;p a tak na serio mała scena powinieneś dać więcej detali w chwili obecnej mam wrażenie ze podłoga jest zrobiona z drewna, skoro to ponton to mocowanie na wiosła powinny być, jakieś szwy czy coś bo wygląda jak opona od traktora (chociaż Polacy z takim ekwipunkiem pewnie by dali sobie rade) ;)
wogrodnik Napisano 27 Październik 2010 Autor Napisano 27 Październik 2010 Dzięki za komentarze;) ola-f ma rację że ukrytym atutem tego sprzętu jest zdolność do zanurzenia:D ok. oznaczenia dojdą w najbliższym upie:) Dunuś, pewnie i słuszne skojarzenia aczkolwiek myślę że w czasach obecnych ponton z dętki nadal będzie swoistym wynalazkiem w naszej marynarce- chyba jedyny polski sprzęt w polskiej armii:D Modzal- detal dojdzie, dlatego właśnie praca jest w wipie:) Masz bardzo dobre wrażenie- podłoga jest zrobiona z desek przyśrubowanych do ramy:) "wygląda jak opona od traktora"- trafiłeś w 10!!! podstawowym elementem tego luksusu jest właśnie traktorowa dętka:D ( zawarłem to nawet w nazwie:P )
Smoku Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 dętka dętką, ale broń mamy chyba nowocześniejszą nie ? bo karabin przypomina : http://www.muzeumwp.pl/emwpaedia/karabin-berthier-wz-16.php
KaeMS Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Hehe, pomysł jest. Mam nadzieję, że detale także będą. Osobiście chyba zrobiłbym mocowanie tak, żeby był "baleronik" + jakieś kawałki maskowania. Można by też pomyśleć nad detalami pokazującymi np. fakt, że wojak może to zrobić z plecaka - na zasadzie osobistego pontonu bojowego. Sam wojak w pontonie też będzie ? Jeszcze masa pracy ale może być ciekawy efekt końcowy.
Rekomendowane odpowiedzi