selena85 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Moje pytanie jest następujące:Tworząc obiekt i ustawiając segmenty, nie pojawiają się linie na obiekcie dzielące go. Jak to ustawić aby te linie się pojawiły? Proszę o wyrozumiałość gdyż póki co moje umiejętności w maxie są na stopniu prostych rzeczy typu, kubek, krzesło itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 w viewporcie ustaw edge faces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Tutaj chyba chodzi o klawisz F4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Masz na myśli to co robi guzik f4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Czy wciśnięcie klawisza F4 pomaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 a czy na kazdej klawiaturze to zadziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selena85 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 Panowie klawisz F4 był odpowiedzią na moje pytanie. Dzięki wielkie za pomoc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi