adek Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 Jakiś czas temu pisaliśmy, że firma The Foundry udostępniła wersję beta programu Mari 1.1 dla Windows ograniczonej liczbie użytkowników. W tej chwili wersje Mari 1.1v1 dla Windows oraz Linux zostały upublicznione dla każdego. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1457
zacepnik Napisano 4 Listopad 2010 Napisano 4 Listopad 2010 Zajefajnie tylko szkoda, że program działa jedynie na kartach graficznych nVidia. Jeśli się mylę to bardzo proszę aby ktoś wyprowadził mnie z błędu.
n-pigeon Napisano 4 Listopad 2010 Napisano 4 Listopad 2010 @ zacepnik Czy tylko na nVidia to nie wiem, ale wiem że tylko na kartach wspierających OpenGL 3
Gość i-riss Napisano 9 Listopad 2010 Napisano 9 Listopad 2010 Czy ktos rozwiazal problem z Mari, przy imporcie obj? Mam najnowszą dostępną wersję, odpala się bez problemu na sony vaio f11z1e 8gb ram, i7, gf330m. Dopiero gdy chce stworzyc projekt i importowac obj pojawia sie taki komunikat:
Rekomendowane odpowiedzi