Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Rzadko ostatnio jest okazja do napisania wiadomości na temat klasycznie animowanych filmów pełnometrażowych. Tym bardziej cieszy fakt, że dziś w sieci zadebiutował amerykański trailer do nowego filmu Sylvaina Chometa, twórcy „Trio z Belleville”.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1464

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zapowiada się wyśmienicie. Oglądając trailer nie wiedzieć czemu miałem skojarzenie ze starym Jackiem Orlando :)

Napisano

Kiedys nie docenilem Trio...bylem chyba sceptycznie nastawiony do stylistyki. Zupelnie nie wiem czemu, bo z perspektywy czasu widze,ze byla swietna:)

Napisano

Jeśli chodzi o plastykę Trio i Illusionisty to polecam kolegę Sylviana Chometa(razem skończyli szkołę komiksu Angoulême) , czyli Nicolas de Crécy który jest za nią odpowiedzialny właściwie całkowicie.Tzn.chodzi oczywiście o koncept plastyczny bo wiadomo ,że filmu sam nie zrobił;)

Np.Ciężko znalęść na sieci polecam w księgarni albumy po prostu piękne.

Raz

Dwa

pzdr.

Kuba

Napisano

Tylko zobaczyłem grafikę i od razu skojarzyło mi się z Trio z Belleville :) Zapowiada się miło

Napisano

Kurde!! Nie ukrywam że się napaliłem na ten film :) Pogrzebałem trochę:

"W Polsce film będzie można zobaczyć podczas festiwalu Etiuda & Anima w Krakowie, który "Iluzjonista" otworzy już 19 listopada. 26 listopada trafi do polskich kin."

veri_jf: dokładnie to samo miałem odczucie ;)