Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czy ja wiem czy testowy? Obiekt to obiekt..

ośmiornice raczej żyją przy dnie więc taka perspektywa to nie wiem.. prędzej jak z czegoś wyłazi ;]

Napisano

ale nie chodzi o zaglebianie sie w logike i wogole, najprosciej mowiac, dla ciebie moze byc skonczona, ale biorac pod uwage tempo w jakim mozna wykonac taka prace oraz wlozona ilsoc czasu to jednak suma sumarum jest to render testowy dla wiekszosci z nas...

co do krytyki, to daleko temy czemus do osmiornicy, a material za bardzo sie swieci, tym bardziej jesli jest to scenka "podwodna"

Napisano

gdyby nie te macki to wyglada jak pchla :/

wez polookaj troche na jekies refki

Napisano

Ja też uważam, że obiekt to obiekt. Ilość pracy nie ma tu znaczenia. Jeżeli twórca uważa, że to obraz końcowy to koniec i tyle. Tak samo auta w clayu można powiedzieć, że to test, a już renderowanie cudzych modeli to już wcale by nie warto pokazywać:p

Napisano

A czy ja napisałem że to realistyczna wizualka ośmiornicy?

Wiem jak wygląda ośmiornica ;) dlatego napisałem "nie do końca ośmiornica"

Co za różnica ile czasu nad tym spędziłem? Mogę prysnąć farbą na płótno pomazać pędzlem i też będzie skończone według mnie. Będę miał fazę na zrobienie ośmiornicy to pokażę ją pod wodą albo jak wyłazi z akwarium i oblepia wszystko mackami.. w tym wypadku akurat wizja była inna :) Dziękuję za uwagę odnośnie materiału możliwe że faktycznie za bardzo połyskuje.. :) przyssawek nie ma bo to nie ośmiornica ;]

Napisano

Ośmiornica czy nie, nieważne. Przyznasz jednak, że jest to istota żywa. Wypadałoby więc wyposażyć ją przynajmniej w narząd wzroku albo sprawić aby był on w miarę widoczny. Macki, nieważne jakie, nie mają raczej zakończenia ostrego jak szpilka, chyba że są to kolce jadowe ale te z kolei też wyglądają inaczej.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności