Stachu Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 (edytowane) Witam, chciałbym zaprezentować swój najnowszy model, przeznaczony na bitwę "samochód 88-95". Jakby zebrać wszystkie godziny do kupy to wyszłoby jakies 2 tygodnie modelowania dzień w dzień. Ale spoko nie jestem no lifem, razem praca zajęła jakieś 4 tygodnie. ;) Czekam na wasze opinie. 3ds max + vray + photoshop (post) nowa wersja: stara wersja: przod tyl clay: pozdro! Edytowane 29 Grudzień 2010 przez Stachu
pecet Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Model wyszedł bardzo ładnie i gładko. Render raczej taki zwykły, bez polotu no i chyba zapomniałeś zmienić materiał w przednich lampach. ps. nie poprawiłeś tego wlotu o którym kiedyś pisałem, powinien być szerszy, zobacz że w rzeczywistości nie ma takich dużych odstępów między wlotem a lampami w zderzaku.
bolitic Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Superowy model, i drugi render bardzo fajny.
Ulfar999 Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Chyba najbardziejj charakterystyczne ferrari. Model mistrz, ale ja bym dal ciemne studio i zmienil kolor felg na oryginalne. Poza tym spoko naprawde. Wnetrze bardzo czyste, moze zrob z zapalonymi zegrami ? :D
bbandi Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Bardzo solidna robota, w sumie dobrze że studio bo widać detal który wylewa się przez monitor:).
Smoku Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 Stachu bardzo ładne wykonanie :) Coś mało wypowiedzi pod Twoją praca a wyszła naprawdę dobrze, widać że się postarałeś. Z niektórymi elementami można by się jeszcze pobawić w szczegóły.No ale gratuluję skończenia jako pierwszy.
Stachu Napisano 24 Listopad 2010 Autor Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) dzieki za komenty. nie no, po czesci to moja wina, bo nie przyłozylem sie za bardzo do rendera i wyszlo... tak sobie. i pewnie przez to nie wiadomo czy komentowac pozytywnie czy negatywnie :P przysiąde to jeszcze. bardzo mozliwe ze jeszcze go zobaczymy na otwartej przestrzeni :) @pecet ah masz racje sorry zapomnialem calkowicie o tym, ale mysle ze to z łatwoscia da sie poprawić. Edytowane 24 Listopad 2010 przez Stachu
Berger Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 Posiedź jeszcze nad modelem i renderem, render jest poprostu 'poprawny', faktycznie w ciemnym studiu i z mocniejszymi miękkimi refleksami może wyglądać dużo lepiej ;) Model też możesz dopieścić, w clayu we wnętrzu wychodzą babole na rogach. Jest naprawdę fajnie ;)
Pawlito Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) To jak już jesteśmy przy wnętrzu to zwróć uwagę na pedały (nie chciałem zeby tak zabrzmiało), są zrobione z pudełek, oraz okolice tunelu środkowego są strasznie kanciaste na mój gust (porównując np. do miękkiej linii tapicerki drzwi i deski rozdzielczej, albo tak jest). Udało ci się uchwycić jego piękno, tak jak ci pisałem kiedyś w WIPie i podoba mi się. Edytowane 25 Listopad 2010 przez Pawlito
Stachu Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Napisano 29 Grudzień 2010 witam, dzieki za poprzednie komentarze. w pierwszym poście zamieściłem nową wersję rendera. co o niej myślicie?
Smoku Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 A gdzie ta obiecana stacyjka hę? ;> Wydaje mi się lepszy render teraz. Czy reflektory aby nie przenikają się z maską?
Stachu Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Napisano 29 Grudzień 2010 ciiii, stacyjka po drugiej stroniexD reflektory sa ok, w tej perspektywie sie tak wydaje ale mają wnęki i przy obracaniu(otwieraniu) nie zahaczają :P
bbandi Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 Piękne to nowe ujęcie:), materiały b.fajne pozdrawiam.
Filippo Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 Najbardziej podobają mi się dywaniki:) Model ekstra, trzymaj tak dalej:D
Rekomendowane odpowiedzi