Napisano 21 Listopad 201014 l Witam jakis juz czas temu zaczelem modelowac EVO VII i mam problem z pewnym kształtem na boku auta (zaznaczone na czerwono) powinno to wygladać tak
Napisano 21 Listopad 201014 l pomijając trójkąty to przedewszystkim wydaje mi się, że ten chamfer kończący się nagle tworzy buga, powinien przebiegać dalej tyle, że rozchodzić się coraż szerzej aby nie było prostej lini
Napisano 25 Listopad 201014 l Autor Witam koleje screeny poprawki z wytłoczeniu z boku wyglądają dobrze zrobione szyby i listwy boczne w oknach @edit nie zauważyłem ze listwy nie mają włączonego ms'a ;/ Edytowane 25 Listopad 201014 l przez Modzal
Napisano 25 Listopad 201014 l Przejrzyj siatki Lancerów stworzonych przez użytkowników forum. Kojarzę, że vision3d robił ten model swego czasu- zapewne znajdziesz w jego wątku odpowiedź na swoje pytanie.
Napisano 27 Listopad 201014 l I dlaczego piszesz, że robisz evo 7, gdy zderzak jest od 8 (na dodatek zdeformowany).
Napisano 27 Listopad 201014 l Autor w googlach wpisuje evo 7 i i jest masa różnych różniących sie zdjęć i nie wiem dokładnie który to który. postanowiłem zrobić któryś, który zrobię porządnie, nie umiem jeszcze tworzyć skomplikowanych siatek.
Napisano 30 Listopad 201014 l Autor i kolejny up miałem troche problemów z wytłoczeniem na klamki jakoś se niby poradziłem ale nie jestem pewny czy tak to powinno być
Napisano 5 Grudzień 201212 l Betonowa chlodnica czy masz poprostu az taki szum? Bo szum widze.... N-gony problemow ci nie sprawiaja?
Napisano 6 Grudzień 201212 l Autor trochę przesadziłem chyba z tekstura brudu nie chciałem mieć nówki sztuki tylko jakiś bardziej realistyczny pobrudzony wyglad, nie sprawiały :) jak znajdę czas na wy renderowanie nowego ujęcia to wrzucę
Napisano 10 Grudzień 201212 l Autor oto render z poprawka a to czysty z tego co zauważyłem serwer na który wrzuciłem zdjęcie trochę chyba je zniszczył Edytowane 10 Grudzień 201212 l przez Modzal