Modzal Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Witam jakis juz czas temu zaczelem modelowac EVO VII i mam problem z pewnym kształtem na boku auta (zaznaczone na czerwono) powinno to wygladać tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 pomijając trójkąty to przedewszystkim wydaje mi się, że ten chamfer kończący się nagle tworzy buga, powinien przebiegać dalej tyle, że rozchodzić się coraż szerzej aby nie było prostej lini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modzal Napisano 25 Listopad 2010 Autor Share Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) Witam koleje screeny poprawki z wytłoczeniu z boku wyglądają dobrze zrobione szyby i listwy boczne w oknach @edit nie zauważyłem ze listwy nie mają włączonego ms'a ;/ Edytowane 25 Listopad 2010 przez Modzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Przejrzyj siatki Lancerów stworzonych przez użytkowników forum. Kojarzę, że vision3d robił ten model swego czasu- zapewne znajdziesz w jego wątku odpowiedź na swoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siadly Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 I dlaczego piszesz, że robisz evo 7, gdy zderzak jest od 8 (na dodatek zdeformowany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modzal Napisano 27 Listopad 2010 Autor Share Napisano 27 Listopad 2010 w googlach wpisuje evo 7 i i jest masa różnych różniących sie zdjęć i nie wiem dokładnie który to który. postanowiłem zrobić któryś, który zrobię porządnie, nie umiem jeszcze tworzyć skomplikowanych siatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modzal Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 i kolejny up miałem troche problemów z wytłoczeniem na klamki jakoś se niby poradziłem ale nie jestem pewny czy tak to powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modzal Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2012 Po długim czasie autko doczekało się renderingu oto moje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Betonowa chlodnica czy masz poprostu az taki szum? Bo szum widze.... N-gony problemow ci nie sprawiaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modzal Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 trochę przesadziłem chyba z tekstura brudu nie chciałem mieć nówki sztuki tylko jakiś bardziej realistyczny pobrudzony wyglad, nie sprawiały :) jak znajdę czas na wy renderowanie nowego ujęcia to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Pokaz jeszcze czysty render bez post :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modzal Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) oto render z poprawka a to czysty z tego co zauważyłem serwer na który wrzuciłem zdjęcie trochę chyba je zniszczył Edytowane 10 Grudzień 2012 przez Modzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi