BartekNowakowski Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Czesc wszyscy! Chcialbym pokazac prace ktora robie na \"MachineFlesh\" Challenge w cgtalk.com Jest jescze WIP I duzo do zrobienia. Max6, Procedural Textures, Brazil (Przepraszam ze jest takie aliased ale renderowalem z Brazil na 0,0 ) -Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 30 Maj 2004 Autor Share Napisano 30 Maj 2004 Tu najnowszy render : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Super :) Tylko ja bym zmienił kolor kabelków .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 jak dlamnie kabelki ful wypas nic bym nie zmienial , mi sie nie widzi wyraz twrzy zioma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 kabelki sa rzeczywiscie full cool ale glowa jak z przecietnego tutoriala - malo charakterystyczna, bez wyrazu - popracowalbym jeszcze nad nia. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 za ciemno i za malo widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Klimat ala Matrix. Ziom wygląda jak zombie, co chyba taki efekt miał byc mnie sie podoba:). To taki Puppet, tylko brakuje Puppet Mastera:>. Two thumbs up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 moim zdaniem ta twarz ma wyraz ... jest jakby sparalizowana. mnie sie podoba ... tylko zeby swieca ... a nie powinny chyba. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Oczy strasznie plastikowe:) Nawet gdyby miały przedstawiać pewien \"brak życia\" to źle wyglądają. Są puste. Poza tym bardzo ciekawe. Czekam na update\'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hokr Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 spox!! tylko mi cos ucho nie pasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 30 Maj 2004 Autor Share Napisano 30 Maj 2004 lol dziekuje za komenty. Dziwne sa niekture komenty na mesh glowy bo to modelowalem z zdiec siebie :D To nie z zadnego tutorialu! :P -Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 siemka. fajna scenka i ja bym nierozjasnial. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Piszac o tutorialu _LoGaN_ mial raczej na mysli brak glebszego wejscia w anatomie. I mi tez sie wydaje, ze sporo jeszcze mozna tu dopracowac w kwestii nadania twarzy charakteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi