Napisano 30 Maj 200420 l Czesc wszyscy! Chcialbym pokazac prace ktora robie na \"MachineFlesh\" Challenge w cgtalk.com Jest jescze WIP I duzo do zrobienia. Max6, Procedural Textures, Brazil (Przepraszam ze jest takie aliased ale renderowalem z Brazil na 0,0 ) -Bartek
Napisano 30 Maj 200420 l jak dlamnie kabelki ful wypas nic bym nie zmienial , mi sie nie widzi wyraz twrzy zioma...
Napisano 30 Maj 200420 l kabelki sa rzeczywiscie full cool ale glowa jak z przecietnego tutoriala - malo charakterystyczna, bez wyrazu - popracowalbym jeszcze nad nia. pozdro
Napisano 30 Maj 200420 l Klimat ala Matrix. Ziom wygląda jak zombie, co chyba taki efekt miał byc mnie sie podoba:). To taki Puppet, tylko brakuje Puppet Mastera:>. Two thumbs up
Napisano 30 Maj 200420 l moim zdaniem ta twarz ma wyraz ... jest jakby sparalizowana. mnie sie podoba ... tylko zeby swieca ... a nie powinny chyba. pozdrawiam
Napisano 30 Maj 200420 l Oczy strasznie plastikowe:) Nawet gdyby miały przedstawiać pewien \"brak życia\" to źle wyglądają. Są puste. Poza tym bardzo ciekawe. Czekam na update\'y
Napisano 30 Maj 200420 l Autor lol dziekuje za komenty. Dziwne sa niekture komenty na mesh glowy bo to modelowalem z zdiec siebie :D To nie z zadnego tutorialu! :P -Bartek
Napisano 31 Maj 200420 l Piszac o tutorialu _LoGaN_ mial raczej na mysli brak glebszego wejscia w anatomie. I mi tez sie wydaje, ze sporo jeszcze mozna tu dopracowac w kwestii nadania twarzy charakteru.