Napisano 26 Listopad 201014 l Cześć Za okanmi zaczyna pruszyć śnieg, więc trzeba było zacząć sezon zimowy od wizki z białym puchem :-) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 26 Listopad 201014 l Świetnie Ci to wyszło :D Szczególnie drugie ujecie. Cudowny klimacik Gratulacje
Napisano 26 Listopad 201014 l W tym dziennym IMHO coś horyzont tła nie gra. Nocne wydaje się strasznie "plastikowo/plastelinowe" - nie wiem czy to tylko moje odczucie. Kurcze, żeby w Poznaniu albo Szczecinie już tak napadało i powiało solidnie ... ech, pomarzyć.
Napisano 26 Listopad 201014 l pierwsze ujecie super! horyzont moim zdaniem ok, wyglada jakby tam bylo lekkie wzniesienie i tyle;) Na drugim ujeciu drazni flara, pozatym wydaje mi sie ze swiatla na sniegu powinno byc zdecydowanie wiecej, w koncu to bialy puch;)
Napisano 26 Listopad 201014 l Śnieg na żywopłocie i samochodzie nie zbyt dobrze wygląda. Poza tym ok.
Napisano 26 Listopad 201014 l Żywopłot taki nie szczególnie, ale ten lens flar...nie. Zdecydowanie nie. To zły lens flar
Napisano 27 Listopad 201014 l Pierwszy render bardziej real, ale w drugim fakt, nastroj jest mily, choc zaczal wygladac zbyt schematycznie sam rendering.