Napisano 30 Maj 200420 l Takiego potworka ostatnio zrobiłem. Nie jestem z niego w 100% zadowolony, ale nie jest chyba najgorszy, więc wrzucam go tu. A tu sama głowa, która jest moim zdaniem nalepszym elementem. Tu jest wersja w wysokiej rozdzielczości.
Napisano 30 Maj 200420 l zly nie jest ,sam model nawet mi sie podoba choc popracowalbym jeszcze nad texturkami (oko bez wyrazu krew jakas taka i ogolnie teksturka troszke do poprawy) ale popracujesz i bedzie fajnie jeszcze jakies tlo by sie zdalo.powodzenia:)
Napisano 30 Maj 200420 l wow... konkret zwierzak... tylko te kolce wzdluz kregoslupa to bym dal w takim kolorze jak pazury... bo tak to troche podobne do zebów są imo. jaka techniką się coś takiego robi? nurbsy jakies czy coś?
Napisano 31 Maj 200420 l tekstury do zmianu, proceduralny bum teżchyba na nic się nie zda .. dobrze go oswietl..jakies fajne tło i więcej z niego wyciśniesz.. [pozdr
Napisano 31 Maj 200420 l czy to z-brusz?? mnie sie niepodooba ta \'miekkosc\' - czyli zeby, pazury, kolce nie maja tej ostrosci im przynaleznej - jak raminez napisal \'jak z gumy, plastikowa zabawka\' ale model - jako tako - moze byc (pomysl fajny) - o texturach nie moowie bo ich wlasciwie nie ma
Napisano 31 Maj 200420 l Autor Sith_LORD: co jest nie tak z oswietleniem, bylem z niego dosc zadowolony ftorek: tak to Zbrush2 wszyscy: co do tekstur, zgadzam sie, nie sa najlepsze
Napisano 31 Maj 200420 l Teksturki są rzeczywiście fatalne... wiesz... moze nawet lepiej by wyglądał bez tekstur w ogóle, jako czysty model... A sam model.... fajny. Może brakuje czasami mięśni. Mogłeś go siut bardziej wyrzeźbić... i nie chodzi mi juz o detale, ale przód szyji i łączenie z mostkiem, uda oraz ramiona... klata jest w porządalu... Rozumiem że to finished work, ale na przyszłość daj z siebie więcej... mam wrażenie ze trochę odpuściłeś... dał byś radę, jakbyś przysiadł nad tym porządnie.
Napisano 31 Maj 200420 l Autor Kris_R: dzieki za opinie, tym bardziej, ze masz racje. Faktycznie, tak jak juz pisalem i pisano - tekstury sa kiepskie. Jest to skonczona praca, wiec juz jej raczej nie bede tykal, ale na przyszlosc bede sie bardziej staral. Faktycznie w pewnym momencie odpuscilem. Nastepnym razem bardziej przysiade...