rly Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 Witam tym razem mam do zaprezentowania budynek biurowy jaki wykonywałem w ostatnim czasie.Działka poza miastem bez kontekstu także dlatego tylko drzewka;)
mikeeho Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 wygląda naprawde ciekawie. 1 render super klimat ładnie budynek leży w kadrze. bardzo pozytywnie.jaka uczelnie jesli mozna zapytac?
rly Napisano 29 Listopad 2010 Autor Napisano 29 Listopad 2010 Wizka komercyjna ja robiłem tylko rendery.Model ze sketchupa dostarczony.Czy ktoś się orientuje jak wyrównać normalsy po imporcie ze sketchupa bo czasem robi straszny bajzel.Mikeeho uczelnia Politechnika Krakowska.
buczer Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 Problemy pojawiają się jak w sketchupie robisz mirror jakiegoś komponentu. Rozbijaj komponenty przed exportem. Ja exportuje do dwg i zazwyczaj jest ok. ps: ładne obrazki
Tores Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Ale abberacją pojechałeś. Postprodukcję musisz jeszcze dopracować bo niszczysz AA. Pierwszy najlepszy. Ładnie szkło wyszło.
Rekomendowane odpowiedzi