Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Rozpocz臋li艣my tydzie艅 filmowo i ko艅czymy filmowo. Zapraszam do obejrzenia kr贸tkiego filmu animowanego "Train of Thought" wykonanego w naprawd臋 niecodziennym stylu. Film ten pomimo, i偶 zosta艂 zmontowany cyfrowo, animacja, modele w filmie wykonane zosta艂y r臋cznie z papieru. Autorzy udost臋pnili r贸wnie偶 kr贸tki making of.

Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na

stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1514

• Odpowiedzi 7
  • Wy艣wietle艅 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ma komentarzy? Dziwne,ha pierwszy si臋 wypowiem. Mo偶e to nie pierwszy film bawi膮cy si臋 manualnymi 艣rodkami za pomoc膮 narz臋dzi cyfrowych. Wielcy nazywaj膮 to d艂ubaniem w piasku. jak ja widz臋 tak wykorzystane narz臋dzia cyfrowe to mam uczucie prze偶ywania nowoczesnych zjawisk. przykro mi sie robi ,偶e w polsze my艣l tw贸rcza w technikach cyfrowych jest lata wstecz.

Napisano

Powiem tak: jestem pe艂en podziwu. M贸zg staje jak oni to wszystko wykoncypowali. No i wielkie gratulacje, 偶e artystycznie te偶 jest przyjemne, a nie tylko technika i sztuczki. 艢wietne (a偶 chce si臋 samemu co艣 takiego zrobi膰) :D

Napisano

Sympatycznie to si臋 ogl膮da, takie spokojne i nostalgiczne. Historia nie zaskakuje pointa, ale to chyba nawet lepiej.

@Thx bez przesady, graficzne fajerwerki te偶 s膮 potrzebne, grunt to r贸wnowaga. Plastycznej wra偶liwo艣ci nie nauczysz si臋 w szkole.

Napisano

Kurcze 艣wietna robota, du偶o wysi艂ku w艂o偶yli zar贸no w film jak i genialny making of, nie mam pyta艅 bo wszystko na ostatni guzik, ale gdyby zrobili to w 3d 偶eby wygl膮da艂o podobnie, to z pewno艣ci膮 by starczy艂o si艂 i na d艂u偶szy seans i bardziej wypracowany pomys艂 i sceneri臋 :)

Napisano

to co oni wycinali no偶yczkami my艣la艂em 偶e robili w programie do postprodukcji a tu nie klasyczna animacja poklatkowa i dopiero zabawa w postprodukcje - s艂owa uznania naprawd臋 艂adna robota - podoba艂o mi si臋 takie spokojne mi艂e w odbiorze.

Napisano

no naprawd臋, roboty a roboty, podziwiam cho膰 zgodz臋 si臋, 偶e i jako艣 tak samemu chce si臋 usi膮艣膰 do takiego czego艣. Zgodz臋 si臋 bardzo przyjemne w obiorze, chillout-owe, muzyczka taka przyjemna.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci