Napisano 6 Grudzień 201014 l Cześć! Chciałbym polecić wszystkim mojego bloga: http://maciejdziekan.blogspot.com . Pozdrawiam, Maciek.
Napisano 7 Grudzień 201014 l Autor Parę fot z bloga dla leniwych: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Edytowane 8 Grudzień 201014 l przez Pepper
Napisano 7 Grudzień 201014 l Aaaaa to co innego :-] jak juz nam poswieciles chwile to i sie komentuje przyjemniej! P.S. moglbys numerowac to latwiej sie odniesc... Portrety masz mocne!! Pierwszy jest najlepszy - cienie sa "doswietlone" tak ze detal nie znika i kompozycja tez mi sie bardzo podoba! Kolezanka na kolejnych - szczegolnie tym na jasnym, zimnym tle - miazdzy oczy! nawet jakbys ja oswietlil reflektorami samochodu to i tak jest moc!! Wrzucaj dalej przyjemnie sie oglada. Pozdrawiam Moth
Napisano 8 Grudzień 201014 l Koleżanki i małpa bardzo zacne, rury na początku też fajne, aaale pan skejter mi sie nie podoba, jakoś mało siediz mi kadr ale to tylko moja subiektywna opinia :)
Napisano 8 Grudzień 201014 l Autor Dzięki za pozytywny odbiór i rady, będę starał się wrzucać jakieś newsy i trochę bardziej dbać o porządek w postach :) . Pozdr!
Napisano 9 Grudzień 201014 l naprawde swietne, wroze ci szybka kariere jesli jakosc sie utrzyma, masz dobry zmysl obserwacji rzeczy prostych, ktore zazwyczaj umykaja na zdjeciach
Napisano 14 Grudzień 201014 l Też mi się podobają, może z wykluczeniem 12... walorów artystycznych tam niewiele... choć akcja jest ;) przez 5. i 11. musiałem aż wstrzymać oddech na moment ;) a jeśli można spytać... to nr 1 doświetlałeś? czy składałeś z kilku ekspozycji?
Napisano 19 Grudzień 201014 l Autor A taką sesję robiłem niedawno z tą samą panią modelką :) . 1. 2. 3. 4. 5. 6.