Pepper Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Cześć! Chciałbym polecić wszystkim mojego bloga: http://maciejdziekan.blogspot.com . Pozdrawiam, Maciek.
Johny Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 bardzo fajne fotki, bardzo fajne kolezanki :)
Pepper Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) Parę fot z bloga dla leniwych: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Edytowane 8 Grudzień 2010 przez Pepper
MOTHMAN Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Aaaaa to co innego :-] jak juz nam poswieciles chwile to i sie komentuje przyjemniej! P.S. moglbys numerowac to latwiej sie odniesc... Portrety masz mocne!! Pierwszy jest najlepszy - cienie sa "doswietlone" tak ze detal nie znika i kompozycja tez mi sie bardzo podoba! Kolezanka na kolejnych - szczegolnie tym na jasnym, zimnym tle - miazdzy oczy! nawet jakbys ja oswietlil reflektorami samochodu to i tak jest moc!! Wrzucaj dalej przyjemnie sie oglada. Pozdrawiam Moth
ETA Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Koleżanki i małpa bardzo zacne, rury na początku też fajne, aaale pan skejter mi sie nie podoba, jakoś mało siediz mi kadr ale to tylko moja subiektywna opinia :)
Pepper Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 Dzięki za pozytywny odbiór i rady, będę starał się wrzucać jakieś newsy i trochę bardziej dbać o porządek w postach :) . Pozdr!
Gość Gosc Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 naprawde swietne, wroze ci szybka kariere jesli jakosc sie utrzyma, masz dobry zmysl obserwacji rzeczy prostych, ktore zazwyczaj umykaja na zdjeciach
torm Napisano 14 Grudzień 2010 Napisano 14 Grudzień 2010 Też mi się podobają, może z wykluczeniem 12... walorów artystycznych tam niewiele... choć akcja jest ;) przez 5. i 11. musiałem aż wstrzymać oddech na moment ;) a jeśli można spytać... to nr 1 doświetlałeś? czy składałeś z kilku ekspozycji?
Pepper Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 A taką sesję robiłem niedawno z tą samą panią modelką :) . 1. 2. 3. 4. 5. 6.
Pepper Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Napisano 18 Kwiecień 2011 http://www.behance.net/maciejdziekan POLECAM SIĘ ! :)
Rekomendowane odpowiedzi