Maciek_ Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Cześć, w tym dziale jestem nowy, więc na wstępie zadam jedno pytanie. Czy akceptujecie fotomontaże ze zdjęć stockowych czy tylko z własnych? Poniżej prezentuję fotomontaż ze zdjęć stockowych, nie wiedziałem zbytnio gdzie mogę umieścić tę pracę więc zamieszam tutaj. Jeśli nie akceptujecie takich prac w tym dziale to napiszcie, a ja usunę temat. W przyszłości chciałbym też zamieszczać w "teczce" własne zdjęcia.
torm Napisano 16 Grudzień 2010 Napisano 16 Grudzień 2010 ja na szczęście nie jestem regulaminoznawcą ;) ale mógłbyś pokazać, z czego to złożyłeś? ciężko cokolwiek powiedzieć... ale emocji trochę budzi :) więc generalnie się podoba :)
Maciek_ Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Napisano 18 Grudzień 2010 Ok. o to dwa zdjęcia z których korzystałem: http://ahrum-stock.deviantart.com/gallery/?offset=216#/dgdhps Zrobiłem to w części według tutoriala z gazety computer arts więc nic dziwnego, jeżeli komuś ta praca wyda się znajoma.
Raziel89 Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 Ciekawie wyszedło :) Ale zrobiłbym to tak, żeby zęby były widoczne, teraz trochę jak nienaturalna dziura/wyrwa wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi