Napisano 7 Grudzień 201014 l Witam wszystkich, ostatnio oglądałem filmik Titan AE i postanowiłem spróbować wymodelować jedną z ciekawszych postaci ;]. Zasadniczo nie robię postaci tym bardziej w ten sposób więc licze na to że mnie poduczycie i pokierujecie :>. Edytowane 2 Styczeń 201114 l przez Kruku
Napisano 7 Grudzień 201014 l nie znam sie na tym, ale totalnie nie odpowiada mi sam koncept. postac jest glupia, zero jakiegos sensu fizycznego. hehehe az mnie denerwuje, glownie mi chodzi o nogi, bo sa zupelnie bez sensu: ] pozdr
Napisano 8 Grudzień 201014 l Autor nie znam sie na tym, ale totalnie nie odpowiada mi sam koncept. postac jest glupia, zero jakiegos sensu fizycznego. hehehe az mnie denerwuje, glownie mi chodzi o nogi, bo sa zupelnie bez sensu: ] pozdr Może to kwestia rozłożenia ;] oryginalnie to wygląda tak Jednak to w animcach są najbardziej odjechane postacie :} pomijając ich fryzury XD
Napisano 8 Grudzień 201014 l hehe, nie uwazam ze zrobiles zle. sam koncept mi sie nie podoba. na zalaczonych obrazkach wyglada rownie zle: ], ale oczywiscie sa to tylko moj indywidualny gust. nie oznacza ze innym moze sie nie podobac: ]
Napisano 8 Grudzień 201014 l Początek całkiem niezły. Popraw trochę kolana, bo za bardzo okrągłe. A tak BTW nigdy tego nie kumałem po co facetowi piersi :> Ciekaw jestem co z tego będzie.
Napisano 8 Grudzień 201014 l Autor Początek całkiem niezły. Popraw trochę kolana, bo za bardzo okrągłe. A tak BTW nigdy tego nie kumałem po co facetowi piersi :> Ciekaw jestem co z tego będzie. Facetowi? ;]
Napisano 8 Grudzień 201014 l postac jest glupia umarłem :D Pomysl nad nadaniem charakteru postaci, te nogi sa raczej mięśniami a nie żelką, zrob cos z głową bazujac bardziej na tych referkach. Ogolnie base nie jest zły, chcesz to rzeźbić dalej w jakims zbraszu ?
Napisano 8 Grudzień 201014 l Facetowi? ;] xD wybacz ta sama postać pomieszała mi się z tą... z tego samego filmu :)
Napisano 8 Grudzień 201014 l Autor Hmm nie myślałem żeby wrzucać tą postać do zbrusza bo jest dosyć prosta ale w zasadzie niezły pomysł ;] zawsze można dodać jakiś detal chociażby dla textury. Na razie chciałem ogólny zarys i topologię zrobić ;]
Napisano 8 Grudzień 201014 l W ZB możesz odtoonkować tą postać. Chyba że próba zrobienia tego czegoś realistycznie nie jest twoim celem. Wtedy Zb chyba tylko do ciuchów. Ale ogólnie zgodzę się z Komic-iem. WTF z tymi nogami ? :P
Napisano 8 Grudzień 201014 l dokladnie, jak spojrzalem na twoja prace pomyslalem, czemu to cos ma 2 kolana? No ale jezeli tak ma byc to czekam na upy;) wg mnie powinienes posatwic na realizm a nie cartoon
Napisano 2 Styczeń 201114 l Autor Elo, dzięki za pomocne komenty ;] teraz to już na pewno zrobię bardziej realistyczny niż toonkowy model ;]. Zanim dam do ZB chciałem wycisnąć z HP ile tylko mogę. Puki co mały up Mam trochę problem z nogami ;/ może macie jakieś przykłady takich rozwiązań ptasich nóg XD