JoseConseco Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 Postanowiłem wrzucić tu kilka prac które wykonałem do mojego portfolio przez ostatni rok. Organika głównie w scuptrisie i render w blenderze, a ford mustang modelowany był w blenderze a render w mitsubie. Obecnie szukam pracy więc post ten traktuję częściowo jako promocję, a częściowo jako przywitanie z forum. Hulk to akurat w całości w blenderze (koncept - Sam Nielson): Rotujący gif: Ford mustang GT: Postać wymodelowana w sculptrisie (render zbrush): Macho monkey blender i sculptris: Tank z l4d (wzorowane na tym): C&C welcome.
bolitic Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 Mcho monkey mógłbyś dać jako pierwsze bo jest najlepsze z tego co tu pokazałeś - i to bodoba mi sie bardzo. Hulk całkowicie nie poprawny anatomicznie (a nawet hulk to taki człowiek tyle że zielony i przerośnięty). Pozdro!
zgred Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 monkey wyszedł naprawde fajnie, reszta przy nim wygląda mizernie.
Smoku Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 Mam podobne odczucia co piszący nade mną. Małpa świetna i z dużo wyższej półki niż cała reszta.
Rekomendowane odpowiedzi