JoseConseco Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Postanowiłem wrzucić tu kilka prac które wykonałem do mojego portfolio przez ostatni rok. Organika głównie w scuptrisie i render w blenderze, a ford mustang modelowany był w blenderze a render w mitsubie. Obecnie szukam pracy więc post ten traktuję częściowo jako promocję, a częściowo jako przywitanie z forum. Hulk to akurat w całości w blenderze (koncept - Sam Nielson): Rotujący gif: Ford mustang GT: Postać wymodelowana w sculptrisie (render zbrush): Macho monkey blender i sculptris: Tank z l4d (wzorowane na tym): C&C welcome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolitic Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Mcho monkey mógłbyś dać jako pierwsze bo jest najlepsze z tego co tu pokazałeś - i to bodoba mi sie bardzo. Hulk całkowicie nie poprawny anatomicznie (a nawet hulk to taki człowiek tyle że zielony i przerośnięty). Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgred Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 monkey wyszedł naprawde fajnie, reszta przy nim wygląda mizernie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Mam podobne odczucia co piszący nade mną. Małpa świetna i z dużo wyższej półki niż cała reszta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts