kx Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 no, no, kogo ja tu widze zycze powodzenia ;] rotfl trzeba bylo po cos zedytowac ;]
grzegorz_b Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 to na gorze to byl szybki rysunek samej koncepcji. nie chcialem robic kolejnj postaci ze skrzydlami, tylko cos .. hmm .. takiego ;)
grzegorz_b Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Napisano 5 Czerwiec 2004 no i render sceny z oteksturowaniem i oswietleniem
grzegorz_b Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 ok. render z oswietleniem, blurem i korekta wszelaka jaka mi do glowy prpzyszla i na jaka czas mi pozwolil. chcialem stworzyc scene klimatyczna. z postacia duchowa taka jaka ja widze. nieokreslona. ani jednoznacznie dobra, ani zla. materialna i niematerialna. czy mi sie to udalo czy wyszla z tego kiszka :) pozostawiam waszej ocenie ;).
Master Kiełbaster Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Dodaj jakiegoś bumpa na szatkę bo za gładka. Ludek coś do tła nie pasuje...
lobohome Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Ta czerń strasznie przytłacza obrazek ... skupiłeś się jak widzę raczej na katedrze niż na postaci, a chyba to drugie jest tematem bitwy. Pozdro
darkelf Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 noo postac zawieszona strasznie... zlej ja jakos.
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Stary i tu mnie masz ...... tak jak pisalem Tyrale z Diablo 2 Exp. Super... ALe jakos marnawo wyglada twoj aniol ........ jakos tak... Biednie i umierajaco ...... Zamias skrzydel opierzonych daj mu hmmm no skrzydla bez piur hehehehehehhe
Rekomendowane odpowiedzi