Napisano 1 Czerwiec 200420 l Witajcie!! mam problem chce zrobic (zaraz dam zdjecia) rzecz robie spline i chce dac extrude ale chodzi o to zeby mi extrudowal tak zeby byla powierzchnia zamknieta (taki dach) jak nie wiecie o co chodzi to zdjecia moze pomoga prosze o pomoc jak widac na pierwszym princie sa spliny na drugim extrudowalem i chcialbym zeby gora byla zamknieta?? wiem ze moze (na pewno??) robie zle ale dopiero sie ucze w rhino jestem zielony wiec prosze o pomoc z gory dzieki
Napisano 1 Czerwiec 200420 l lepiej extrude >> b >> c >> end :) . Jesli wedlug tego tutoriala b >> c czy c >> b obojetnie w jakiej kolejnosci :D . przeciez tam jest wszystko napisane
Napisano 1 Czerwiec 200420 l nie nie C is cap :P, a \"b\" no jak both extrude wiec prawidlowa odpowiedz :D
Napisano 1 Czerwiec 200420 l cap czy slosed to to samo ;) nielot: czytaj opcje kazdej komendy w pasku. tam tez mozna klikac mysza.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Autor dzieki wam i od teraz bede bardziej pocje kazdej komendy:D:D jeszcze raz dzieki