nielot007 Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 Witajcie!! mam problem chce zrobic (zaraz dam zdjecia) rzecz robie spline i chce dac extrude ale chodzi o to zeby mi extrudowal tak zeby byla powierzchnia zamknieta (taki dach) jak nie wiecie o co chodzi to zdjecia moze pomoga prosze o pomoc jak widac na pierwszym princie sa spliny na drugim extrudowalem i chcialbym zeby gora byla zamknieta?? wiem ze moze (na pewno??) robie zle ale dopiero sie ucze w rhino jestem zielony wiec prosze o pomoc z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 extrude > enter > c > enter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 lepiej extrude >> b >> c >> end :) . Jesli wedlug tego tutoriala b >> c czy c >> b obojetnie w jakiej kolejnosci :D . przeciez tam jest wszystko napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 B - to jest dwustronne extrudowanie, C - closed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 nie nie C is cap :P, a \"b\" no jak both extrude wiec prawidlowa odpowiedz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 cap czy slosed to to samo ;) nielot: czytaj opcje kazdej komendy w pasku. tam tez mozna klikac mysza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 dzieki wam i od teraz bede bardziej pocje kazdej komendy:D:D jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi