Gość Chrupek3D Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 zdefiniowałem brusze pod klawisze 1, 2, 3... robie w hotkeys save i store a i tak po ponownym wgraniu ZBrusha nie mam niektórych bruszy pod skrótami, a te co są mają defaultowe ustawienia np. alphe, którą usunąłem. Co robię nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Odpalasz zbrusha jako admin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 raczej tak, jestem w XP na laptoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 no to nie mam pojęcia niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 o ile teraz hotkeys działa to mam problem z tym, że nie moge zapamiętać brusza... po każdorazowym uruchomieniu ZBrusha mam defaultowe brushe z alphą itp. a druga sprawa, nie wiem jak zapamiętać brusha z Lightboxa :/ Zdefiniowałem ClavPolish pod klawiszem, a po uruchomieniu ZBrusha nie ma go pod tym skrótem... skandal... podejrzewam, że musi on wejsć w skład defaultowych bruszy... ale jak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 A masz te alphy wrzucone do startup czy z dysku czytasz za każdym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) dałem rade... trzeba było nagrać brusze pod inną nazwą niż defaultowe. Edytowane 15 Grudzień 2010 przez Chrupek3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Hej,musisz zapisać Brusha w nowej wersji.Menu i .Jak chcesz żeby się nowy brush ładował defaultowo to zapisz do folderu ZData/Brush Presets. Pozdro:) Edit:che,che ale wyczułem moment:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 akurat... specjalnie czekałeś aż się wykrwawie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi