Napisano 16 Grudzień 201014 l jak w temacie czy jest możliwość upgradu do jakiejś współczesniejszej wersji photoshopa 7 ? jak się ma sprawa z licencjami przy odkupywaniu w/w programu ? wiem że temat był wałkowany, ale z nowszymi wersjami PSa a nie wiem jak to się do takiego staruszka i przy okazji jak wygląda sprawa ze zbywaniem licencji w przypadku corela ? Pozdrawiam i z góry dzięki Jarek
Napisano 16 Grudzień 201014 l w sklepie masz info przy zakupie upgrade z jakiej wersji mozna upgrade'owac lub jakiego softu (np. single na pakiet).
Napisano 16 Grudzień 201014 l Autor dzięki ola-f wiem o tym ale nie widziałem 7, najwyżej od cs2 a gdzieś na forum angielskim wyczytałem, że można upgradować z dowolnej wersji z tym że od 8 kiedy weszło CS, jeśli od chyba 5 do 7 to wtedy jakiś nowy serial trzeba, którego zapis adobe zmieniło przy wprowadzeniu CSa, a wcześniejsze wersje czyli przed 5 to już trzeba kontaktować się z adobe, a pytam się bo może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie, a mi pozwoliłoby zaoszczędzić troszkę pieniążków ;] no i jak się zapatrujesz(-cie) się na corela? na razie w moim zasięgu jest x3 box
Napisano 16 Grudzień 201014 l ja się nie zapatrywałem, bo w cenie flasha w polsce mialem CS production premium z USA z after eff i premierą. Lepiej kupic Corela OEM jezeli Tobie wystarczy. Program jak każdy, warto jednak pozmieniac klawisze skrótów - na szczescie jest to dość proste. Mozesz miec problem jak czesto pracujesz na cudzych rzeczach albo wymieniasz się zleceniem z innymi - wtedy jestes malo kompatybilny.
Napisano 16 Grudzień 201014 l Autor eh oemy do mnie nie przemawiają jakoś, nie wiem do czego one sie przypisuja do płyty głównej ? dobrze rozumiem ze będzie dany program w oemie przypisany do danego kompa tak ? czyli jakis tam podzespół zepewne będzie niewymienialny ? btw wystarczyłby mi inkscape czy gimp, ale przygotowanie do druku i kompatybilność jest dosyć kłopotliwe czasem