Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam ,dawno mnie tu nie bylo, sporo czasu minelo, a ja wrzucam kolejne wypociny mojej nauki, chyba modelarza ze mnie nie bedzie:) felgen.pngno i clay

clayz.pngtak czy siak moim zdaniem jakis progres jest^^ prosze o uwagi i komentarze

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oglądałeś jakiś tutotrial jak zrobić felgę? Pokaż siatkę , chociaż już widze że to są nie połączone elementy. :)

Napisano

Mam nadzieje ze jeszcze nie zagesciles tej siatki? usun wszystko ze srodka gdzie przecinaja sie ramiona, i postaraj sie polaczyc boki kazdego z ramion ze soba, aby tworzyly jeden spojny element.

Napisano
  • Autor

coz ogolnie rzecz biorac chcialem zeby gwiazdka na srodku wygladala i byla osobnym elementem,czy nie chodzi o ta gwiazdke?

Napisano

Obejrzyj na przykład to i porówna ze swoim sposobem modelowania

Napisano

panek: podziel sobie felge na jak najmniejsze czesci a potem uzywaj tyle symmetry az ci sie polacza;), cos takiego jest nie tak trudno wymodelowac (chyba)

Napisano
  • Autor

no ok, nie polaczylem srodka ramion tylko zakrylem go ta gwiazdka, ale np z obreczy juz ramiona normalnie "wysrastaja" tak jak powinny extrude i chamfer na krawedziach. chodzi glownie o ten srodek co?

Napisano
  • Autor

czyli zabieram sie za poprawki i od nowa:) moze jednak w koncu mi sie uda zrobic cos wartego uwagi :)

Napisano

Tak jak mówią poprzednicy, próbuj coś robić z tutków :) I przede wszystkim modeluj używając referencji, a nie samej głowy ;) oczywiście głowy też używaj xD

Powodzenia :)