agonigusson Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ni wiem czy było już toto gdzieś wcześniej, ale po kilkuminutowej zabawie z searchem nic ni znalazłem. Tutaj z kolei teaser, który pojawił się stosunkowo dawno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Lipka Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Wow, swietny material. Tak wiele rzeczy robi wrazenie. Twarz w deszczu oczywiscie na pierwszy plan wysuwa sie wsrod tych elementow. I Batman naprawde rewelacyjny, nieprzesadzony w zadna niewlasciwa strone.Potrafi uderzyc i puscic chmurke. Fajer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Po kwadrylionie teaserow & trailerow nie przypuszczalem zeby mnie cos jeszcze zaskoczylo. Na poczatku zolnierz na krzesle - slowo daje ze na malym okienku myslalem ze to jest live z aktorami :O Maksymalnie wyczesany trailer - brakuje slow juz pomalu do chwalenia. I kciukow do unoszenia. Rewelacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 To prawda żołnierz na krześle ma niesamowicie realistyczną mimikę twarzy. Bruce też na zbliżeniu wygląda jak żywy :D Ktoś wie kto odpowiada za animacje? Bo rozumiem, że Rocksteady Studios stoi za samą grą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 created by the CGI team Blur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczery. Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 A mi się właśnie materiały w niektórych momentach nie podobają, szczególnie ta mokra twarz. Nie wiem czy dobrze myślę ale po renderach skóry czuć tu vraya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Blurowcy od dawna mowili o uzywaniu vraya w mniejszym czy wiekszym stopniu. Nie znam ostatnich trendow swiata CG - czy vray wyszedl z mody? Czego sie w tym sezonie uzywa do renderu? Nie chcialbym sie wyglupic na jakims przyjeciu i palnac jakiegos glupstwa w stylu "liczy sie efekt"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts