Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ni wiem czy było już toto gdzieś wcześniej, ale po kilkuminutowej zabawie z searchem nic ni znalazłem.

Tutaj z kolei teaser, który pojawił się stosunkowo dawno.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow, swietny material. Tak wiele rzeczy robi wrazenie. Twarz w deszczu oczywiscie na pierwszy plan wysuwa sie wsrod tych elementow. I Batman naprawde rewelacyjny, nieprzesadzony w zadna niewlasciwa strone.Potrafi uderzyc i puscic chmurke.

Fajer!

Napisano

Po kwadrylionie teaserow & trailerow nie przypuszczalem zeby mnie cos jeszcze zaskoczylo. Na poczatku zolnierz na krzesle - slowo daje ze na malym okienku myslalem ze to jest live z aktorami :O Maksymalnie wyczesany trailer - brakuje slow juz pomalu do chwalenia. I kciukow do unoszenia. Rewelacja.

Napisano

To prawda żołnierz na krześle ma niesamowicie realistyczną mimikę twarzy. Bruce też na zbliżeniu wygląda jak żywy :D

Ktoś wie kto odpowiada za animacje? Bo rozumiem, że Rocksteady Studios stoi za samą grą?

Napisano

A mi się właśnie materiały w niektórych momentach nie podobają, szczególnie ta mokra twarz. Nie wiem czy dobrze myślę ale po renderach skóry czuć tu vraya.

Napisano

Blurowcy od dawna mowili o uzywaniu vraya w mniejszym czy wiekszym stopniu.

Nie znam ostatnich trendow swiata CG - czy vray wyszedl z mody? Czego sie w tym sezonie uzywa do renderu? Nie chcialbym sie wyglupic na jakims przyjeciu i palnac jakiegos glupstwa w stylu "liczy sie efekt"...