Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, od kilku dni przeglądałem sporo stron na temat AH-64. Postanowiłem go wymodelować, nie wiem jak to wyjdzie, bo umiejętności jednak jeszcze nie te, na początek tylko Wyrzutnia rakiet 70mm. Od czegoś trzeba zacząć.

to od początku: Rakieta Hydra 70

auzohd39rrc49xh9.jpg.jpg

Wyrzutnia :M261

aa9ulevxpvea9s1o.jpg.jpg e1wxtamei3valq2v.jpg.jpg

Oraz Siateczki.:

w1uz39vn56tnsjzc.jpg.jpg typ017oxl2pz6hr9.jpg.jpg y1hpma4y5nikid41.jpg.jpg 02t3708y8m5rp57n.jpg.jpg jdckvo4w73cfoadf.jpg.jpgq3rl5k21gqm74ezj.jpg.jpg

Edytowane przez mateogala

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ładny początek.Jak bym miał się czepić detali to gwinty nie wyglądają prawdziwie i kabelki trochę za grube hehe :D

Napisano
  • Autor

co do gwintu masz rację, troszkę na odpał, ale to akurat szczegół, kabelki hmmm mogę je zmniejszyć nieco, bo faktycznie są mniejsze.

Oraz UP>:)

Powoli Powstaje Platforma pod Wyrzutnię. co do Platformy całej, troszkę improwizuję bo nie mam dokładnych referek łączenia wyrzutni z skrzydłem, na kilku referkach są podobne elementy i staram się je zrobić jasno i przejrzyście, Mam nadzieję ze Wychodzi znośnie :)

vbn5mm6f49wp24un.jpg.jpg 63w2xm7yul51ecpe.jpg.jpg qe24vdn5ugdmlnuf.jpg.jpg

tu taka mała zabawa z animacją obiektu :)

m261700mm.gif

Uploaded with ImageShack.us

Napisano
  • Autor

no i ciąg dalszy Zmian, Wyrzutnia już zrobiona.. teraz zajmuję się Wyrzutnią rakiet Hellfire. Oraz zamieniam nazwę Tematu na AH-64. jednak spróbuje wymodelować cały helikopter.

d7qec49lbigv1fju.jpg.jpg

oraz skrzydełko

hdtrw180khg1zslu.jpg.jpg x8oq25b51mas4qk5.jpg.jpg

Napisano
  • Autor

Oleksiak- a mógłbyś podać konkretne miejsce które odbiega ? postaram się je zmienić.

Napisano

Co prawda wszystkich modelarzy i rzeźbiarzy uczą, by zaczynali od "ogółu" (w tym przypadku kadłuba), a kończyli "na szczególe", ale Ty wybrałeś drogę odwrotną. Na komputrze wszystko jest możliwe, choć nikt nie obiecuje, że łatwiejsze...

Powodzenia!

Napisano

Jak się dłużej przyglądniesz na te zdjęcia i Twój model to dostrzeżesz różnice. ;)