Napisano 19 Grudzień 201014 l Witam, od kilku dni przeglądałem sporo stron na temat AH-64. Postanowiłem go wymodelować, nie wiem jak to wyjdzie, bo umiejętności jednak jeszcze nie te, na początek tylko Wyrzutnia rakiet 70mm. Od czegoś trzeba zacząć. to od początku: Rakieta Hydra 70 Wyrzutnia :M261 Oraz Siateczki.: Edytowane 28 Grudzień 201014 l przez mateogala
Napisano 19 Grudzień 201014 l Bardzo ładny początek.Jak bym miał się czepić detali to gwinty nie wyglądają prawdziwie i kabelki trochę za grube hehe :D
Napisano 19 Grudzień 201014 l Autor co do gwintu masz rację, troszkę na odpał, ale to akurat szczegół, kabelki hmmm mogę je zmniejszyć nieco, bo faktycznie są mniejsze. Oraz UP>:) Powoli Powstaje Platforma pod Wyrzutnię. co do Platformy całej, troszkę improwizuję bo nie mam dokładnych referek łączenia wyrzutni z skrzydłem, na kilku referkach są podobne elementy i staram się je zrobić jasno i przejrzyście, Mam nadzieję ze Wychodzi znośnie :) tu taka mała zabawa z animacją obiektu :) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Grudzień 201014 l przez mateogala
Napisano 28 Grudzień 201014 l Autor no i ciąg dalszy Zmian, Wyrzutnia już zrobiona.. teraz zajmuję się Wyrzutnią rakiet Hellfire. Oraz zamieniam nazwę Tematu na AH-64. jednak spróbuje wymodelować cały helikopter. oraz skrzydełko Edytowane 28 Grudzień 201014 l przez mateogala
Napisano 28 Grudzień 201014 l Autor a ja tak w sprawie technicznej, jak otrzymać materiał, czarny Metalik, :D
Napisano 29 Grudzień 201014 l Autor Oleksiak- a mógłbyś podać konkretne miejsce które odbiega ? postaram się je zmienić.
Napisano 29 Grudzień 201014 l Co prawda wszystkich modelarzy i rzeźbiarzy uczą, by zaczynali od "ogółu" (w tym przypadku kadłuba), a kończyli "na szczególe", ale Ty wybrałeś drogę odwrotną. Na komputrze wszystko jest możliwe, choć nikt nie obiecuje, że łatwiejsze... Powodzenia!
Napisano 31 Grudzień 201014 l Jak się dłużej przyglądniesz na te zdjęcia i Twój model to dostrzeżesz różnice. ;)