mateogala Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) Witam, od kilku dni przeglądałem sporo stron na temat AH-64. Postanowiłem go wymodelować, nie wiem jak to wyjdzie, bo umiejętności jednak jeszcze nie te, na początek tylko Wyrzutnia rakiet 70mm. Od czegoś trzeba zacząć. to od początku: Rakieta Hydra 70 Wyrzutnia :M261 Oraz Siateczki.: Edytowane 28 Grudzień 2010 przez mateogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Bardzo ładny początek.Jak bym miał się czepić detali to gwinty nie wyglądają prawdziwie i kabelki trochę za grube hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) co do gwintu masz rację, troszkę na odpał, ale to akurat szczegół, kabelki hmmm mogę je zmniejszyć nieco, bo faktycznie są mniejsze. Oraz UP>:) Powoli Powstaje Platforma pod Wyrzutnię. co do Platformy całej, troszkę improwizuję bo nie mam dokładnych referek łączenia wyrzutni z skrzydłem, na kilku referkach są podobne elementy i staram się je zrobić jasno i przejrzyście, Mam nadzieję ze Wychodzi znośnie :) tu taka mała zabawa z animacją obiektu :) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Grudzień 2010 przez mateogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) no i ciąg dalszy Zmian, Wyrzutnia już zrobiona.. teraz zajmuję się Wyrzutnią rakiet Hellfire. Oraz zamieniam nazwę Tematu na AH-64. jednak spróbuje wymodelować cały helikopter. oraz skrzydełko Edytowane 28 Grudzień 2010 przez mateogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Ładny początek:) Super maszynę wybrałeś:D Będziesz obserwowany.....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2010 a ja tak w sprawie technicznej, jak otrzymać materiał, czarny Metalik, :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Miejscami odbiega od oryginału: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2010 Oleksiak- a mógłbyś podać konkretne miejsce które odbiega ? postaram się je zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjaworski Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Co prawda wszystkich modelarzy i rzeźbiarzy uczą, by zaczynali od "ogółu" (w tym przypadku kadłuba), a kończyli "na szczególe", ale Ty wybrałeś drogę odwrotną. Na komputrze wszystko jest możliwe, choć nikt nie obiecuje, że łatwiejsze... Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Jak się dłużej przyglądniesz na te zdjęcia i Twój model to dostrzeżesz różnice. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi