Owen Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Witam Praca będzie przedstawiać kryzys twórczy pewnego "znanego pisarza". Siedział on będzie przy biurku w swoim gabinecie i próbował coś wymyślić. Pomieszczenie będzie dosłownie zawalone pogniecionymi kartkami papieru. Całość pokazana w sposób humorystyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 fajny pomysł ! powodzenia w bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 pomysł poniekąd mi bliski, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 dzięki w którym kierunku iść? zielony box to szafa wypełniona książkami i nagrodami zdobytymi przez pisarza :D 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Jak przeczytałem opis, to pierwszy kadr jaki mi sie narzucił to widok z perspektywy pogniecionej kulki lezacej na dywanie, patrzymy wyżej, a tam tył pisarza, czyli siedzi plecami do nas, widać jak jest podparty jedna ręką... to oczywiscie takie moje pierwsze skojarzenie, nie wiem jakby to wyszlo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi