Gecontrius Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 Wpadłem na pomysł, aby zrobić rangi graficzne coś w stylu cgsociety. Member, Staff itp. Myślę, że zyskałoby to na lepszej szacie graficznej. Przynajmniej taka jest moja opinia. Co wy na to ?
Shogun 3D Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 Nie po to Illy przez kilka lat walczył o CUTa (Custom User Title), aby teraz z niego rezygnować.
mirach Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 jak dla mnie szata graficzna max3d.pl jest dokladnie taka jaka powinna byc - bez zbednych bajerow i nie przeszkadza w ogladaniu prac. O, dobra uwaga z CUTem :)
Lucek Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 IMO custom ranga jest odpowiednia. Załoga max3d jest przecież odpowiednio oznaczona i reputacja jest o razu widoczna. Można by za to wprowadzić znaczki, które informują tak mniej więcej czym dana osoba się zajmuje. No i zmienić w końcu ikonki komunikatorów bo straszą.
mirach Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 które informują tak mniej więcej czym dana osoba się zajmuje. czyli bedzie osobna ikonka dla: - trolli - forumowych marud - nowych i entuzjastycznych - ludzi ktorzy wierza ze mozna jeszcze kogos czegos nauczyc - przechodniow - ludzi majacych pomysl na tego nowego swietnego morpga, tylko brakuje im 20 grafikow i 10 programistow - samozwanczych ekspertow - tych prawdziwych artystow ktorych nikt nie rozumie - ... bedzie tego troche :) A ikonka skypa rzeczywiscie jest podejzanie obgryziona.
kamil.ochel Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 a emesena to już w ogóle patologia :) pisałem o tym z resztą w "sugestiach i pomysłach" ;d
Lucek Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 mirach: Czemu by nie? dla paplaczy ikonka i od razu wiadomo o co biega:) no ale w sumie kto by te ikonki przyznawał;)
mirach Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 mirach: Czemu by nie? dla paplaczy ikonka i od razu wiadomo o co biega:) no ale w sumie kto by te ikonki przyznawał;) potrzebny bedzie jakis dyktator z ktorym nie bedzie mozna dyskutowac w sprawie przyznanej rangi.
Szczery. Napisano 31 Grudzień 2010 Napisano 31 Grudzień 2010 Gecontrus genialny pomysł, masz jeszcze jakieś? Może zrobimy sobie czapeczki mikołaja nad awatarem na okres świąt "zyskało by to na lepszej szacie graficznej"(btw czy to zdanie ma sens?). Na cgtalku każdy może sobie ustawić custom user title a rangi są tylko wyznacznikiem ilości postów. Bardzo dobrze że na max3d cut jest tylko dla memberów z odpowiednio wysoką reputacją. Jak chcesz mieć jakieś pojęcie czy dany user ma jakieś doświadczenie to patrzysz na staż na forum, ilość postów, odznaczenia za bitwy, galerie, minibitwy itp.
Rekomendowane odpowiedzi