Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Po gwałtownym obniżeniu się poziomu wód na świecie wiele statków w tym tankowców zostaje uwięzionych na lądzie. Cała zatoka Perska staje się pustynią na której spoczywa wiele wypełnionych ropą tankowców. Ludzie na początku zostawiają je w zapomnienie, jednak pogłębiający się kryzys paliwowy powoduje że konstruują wielką platformę naftową która wysysa z tych tankowców ropę

boardx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez cucsoniuss
  • Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny pomysł, powodzenia w boju

p.s. będzie jeszcze ta platfotma czy tylko te 2 statki ? proponowałbym ustawic najpierw całą kompozycje nawet na bazie prostych modeli - będziesz wiedział ile pracy przed Tobą i nie stracisz czasu na niepotrzebne modelowanie rzeczy ktorych nie będzie widac w kadrze

Napisano

Wow, hehehe przyznam ze nie spodziewałem się, ze ktoś mógłby robić statki na bitwę, do tej pory zawsze bylem sam. Przyznam ze troche zmylil mnie tytul i sadzilem ze jest to kolejny watek z samochodami. Hehe mamy bardzo podobne tematy i cieszę się z tego. Już jest to mój ulubiony wątek : ] będę zaglądał

Powodzenia

Napisano

Mały update.

@ jaras - cały czas myśle nad kompozycją ale te dwa statki i tak planowałem w "pełni" wymodelować...ten ze śruba to bedzie tylko tył, ale z bardzo dużym detalem

@ Komic - dzięki, w sumie to moje pierwsze zetknięcie z modelowaniem statków, ale przyznaje bardzo fajny materiał do modelowania

@ Ania - też czekam na platformę....ciężko jest coś wykombinowac aby połączyć platformę z "podwoziem :)

72555652.jpg

78915086.jpg

Napisano

o ile holownik ma sens i wyglada bardzo fajnie. to tankowiec, jest slaby, tzn na 3 plan sie nadaje. ale bez zblizen: ] hehe. ta platanina rur nie ma sensu.

szybko modelujesz, zastanow sie nad texturami i nie zostawiaj ich na sam koniec na calosc bo ciezko sie za to zabrac: ]

pozdr

Napisano

ten w oddali, ten kadlub na 1 planie, to nie widac ze tankowiec: ], hehe ja przynajmniej nie zgadlbym po ksztalcie sruby: ]

Temu w oddali w zasadzie wystarczy tylko troche kadlub upodobnic do tankowcowego. no i chyba stanowczo za duza grucha

pozdr

Napisano

Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody!

Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej do godz. 22 marca, 23:59:59).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności