Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Po gwałtownym obniżeniu się poziomu wód na świecie wiele statków w tym tankowców zostaje uwięzionych na lądzie. Cała zatoka Perska staje się pustynią na której spoczywa wiele wypełnionych ropą tankowców. Ludzie na początku zostawiają je w zapomnienie, jednak pogłębiający się kryzys paliwowy powoduje że konstruują wielką platformę naftową która wysysa z tych tankowców ropę

boardx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez cucsoniuss

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny pomysł, powodzenia w boju

p.s. będzie jeszcze ta platfotma czy tylko te 2 statki ? proponowałbym ustawic najpierw całą kompozycje nawet na bazie prostych modeli - będziesz wiedział ile pracy przed Tobą i nie stracisz czasu na niepotrzebne modelowanie rzeczy ktorych nie będzie widac w kadrze

Napisano

Wow, hehehe przyznam ze nie spodziewałem się, ze ktoś mógłby robić statki na bitwę, do tej pory zawsze bylem sam. Przyznam ze troche zmylil mnie tytul i sadzilem ze jest to kolejny watek z samochodami. Hehe mamy bardzo podobne tematy i cieszę się z tego. Już jest to mój ulubiony wątek : ] będę zaglądał

Powodzenia

Napisano

Ciekawy pomysł, i już pierwsze ujęcie dobrze ukazuje skalę tych statków.

Czekam na platformę.

Napisano
  • Autor

Mały update.

@ jaras - cały czas myśle nad kompozycją ale te dwa statki i tak planowałem w "pełni" wymodelować...ten ze śruba to bedzie tylko tył, ale z bardzo dużym detalem

@ Komic - dzięki, w sumie to moje pierwsze zetknięcie z modelowaniem statków, ale przyznaje bardzo fajny materiał do modelowania

@ Ania - też czekam na platformę....ciężko jest coś wykombinowac aby połączyć platformę z "podwoziem :)

72555652.jpg

78915086.jpg

Napisano

o ile holownik ma sens i wyglada bardzo fajnie. to tankowiec, jest slaby, tzn na 3 plan sie nadaje. ale bez zblizen: ] hehe. ta platanina rur nie ma sensu.

szybko modelujesz, zastanow sie nad texturami i nie zostawiaj ich na sam koniec na calosc bo ciezko sie za to zabrac: ]

pozdr

Napisano

ten w oddali, ten kadlub na 1 planie, to nie widac ze tankowiec: ], hehe ja przynajmniej nie zgadlbym po ksztalcie sruby: ]

Temu w oddali w zasadzie wystarczy tylko troche kadlub upodobnic do tankowcowego. no i chyba stanowczo za duza grucha

pozdr

Napisano

Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody!

Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej do godz. 22 marca, 23:59:59).

Napisano
  • Autor

Niestety mi coś wypadło i nie dam rady dokończyć tej bitwy.... Proszę moderatora o przeniesienie mojej nominacji na kogoś innego jeśli jest taka możliwość

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.